ICT-päällikkö, Kakslauttanen Arctic Resort

ICT-päällikkö, Kakslauttanen Arctic Resort

Kakslauttanen Arctic Resort on 15 km Saariselän keskustasta etelään sijaitseva korkeatasoinen lomaresort. Kakslauttanen koostuu kahdesta kylästä – itä- ja länsikylästä, jotka tarjoavat asiakkailleen unohtumattomia elämyksiä alueelta löytyvien aktiviteettien, ravintolapalveluiden, taidegallerian, planetarion parissa. Yli 600 majoituspaikkaa löytyy alueella sijaitsevista kelomökeistä, lasi-igluista ja kelolasi-igluista. Lue lisää: https://www.kakslauttanen.fi/fi/

Kakslauttanen Arctic etsii riveihinsä ICT-osaajaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vahvistamaan resortin toimintoja!

Kakslauttasessa työtehtäviin kuuluu yhtiön ICT-arkkitehtuurin uudistaminen ja ylläpito, palvelupyyntöjen ratkaiseminen sekä työasemien, kannettavien ja oheislaitteiden asennukset. Lisäksi tehtäviin kuuluu Kakslauttasen planetaarion tekniikasta vastaaminen. Työtehtävä suoritetaan työparin kanssa.

Etsimme tehtävään alan konkaria, ICT-päällikköä, mutta mikäli olet alalta valmistunut ja monipuolista työkokemusta hankkinut itseohjautuva ammattilainen, on tämä tehtävä oivallinen paikka hankkia arvokasta ja monipuolista kokemusta ja kehittyä alalla. Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään AMK-tason koulutusta, alan työkokemusta 1-3 vuotta, asiakaspalvelutaitoja, erinomaisia viestinnällisiä taitoja suomeksi ja englanniksi sekä erinomaista palveluasennetta. Hallitset Windows-käyttöjärjestelmän ja O365-tuoteperheen käytön. Sinulla on kokemusta työasemien, lisälaitteiden ja mobiililaitteiden parista ja ymmärrät IT:n peruskäsitteet sekä sinulla on jo kokemusta palvelinympäristöistä, järjestelmistä ja palveluiden hallinnasta. Omaat luovan ongelmanratkaisukyvyn, oma-aloitteisen ja pitkäjänteisen työotteen sekä olet täsmällinen työntekijänä. Nopeatempoinen, mielenkiintoinen työ kansainvälisessä työyhteisössä odottaa sinua! 

B-ajokortti on välttämättömyys alueella. Asunto järjestyy resortin alueelta tarvittaessa. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi, koulutuksistasi tai liitä CV hakemukseesi. Kerrothan hakemuksellasi myös palkkatoiveen. Tehtävää ei ole mahdollista suorittaa etänä. 

Hae työtä

ICT-päällikkö, Kakslauttanen Arctic Resort, Lappi Inari

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 04.07.2022 – 21.08.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi