Huoltoinsinööri/huoltoteknikko, RemaSawco Oy

Huoltoinsinööri/huoltoteknikko, RemaSawco Oy

RemaSawco toimittaa edistyksellisiä mittausjärjestelmiä ja digitaalisia ratkaisuja sahateollisuudelle. Tarjoamamme palvelut ja ratkaisut auttavat asiakkaitamme tehostamaan, parantamaan laatua ja lisäämään arvoa digitaalisen muutoksen avulla. Menestyksekkäiden tuotteiden valikoimamme ei yksin riitä, koska loppujen lopuksi onnistumisessa on kyse ihmisistä. Tieto, tiimityö ja yhteinen näkemys. Nämä asiat tekevät meistä menestyneitä – ja siksi haluamme nähdä sinut osana tiimiämme.

RemaSawco on osa Image Systems AB:tä ja meillä on toimintaa Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Palvelemme asiakkaitamme ympäri maailman, keskittyen Pohjoismaihin ja Eurooppaan. Tutustu meihin lisää: www.remasawco.fi

 

Haemme RemaSawco Oy:lle liikkuvaan työhön kahta Huoltoinsinööriä tai huoltoteknikkoa vakituisiin työsuhteisiin.

Olet keskeinen osa RemaSawcon liiketoimintaa ja yrityksen kasvot asiakkaiden suuntaan. Työskentelet ensisijaisesti järjestelmien käyttöönoton, huollon ja tuen parissa RemaSawcon asiakasyrityksissä. Matkustaminen on olennainen osa työnkuvaasi. RemaSawcon toimipisteet sijaitsevat Lahdessa ja Mikkelissä, mutta asuinpaikkakuntasi voi sijaita kauempanakin.

Työhön sisältyy työskentelyä edistyneiden mittaus- ja ohjausjärjestelmien parissa, asiakkaidemme prosessien optimointia ja varaosien vaihtoja. Tämä on laaja rooli, jossa työskentelet sekä osana suurempia projekteja että itsenäisesti omissa toimeksiannoissasi. Työhön kuuluu myös toimiminen puhelintukena asiakkaillemme.

Työhön kuuluu matkustamista asiakkaillemme, välillä myös nopealla aikataululla. Matkapäiviä on todennäköisesti noin 60–100 päivää vuodessa. Matkustaminen tapahtuu pääasiassa Suomessa, mutta myös ulkomailla.

Hakemallamme henkilöllä on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, esim. huoltoinsinöörin tai huoltoteknikon tehtävistä, joissa olet työskennellyt esimerkiksi vianetsinnän ja asiakaskontaktien parissa. Aiempi kokemus tai koulutus sähkötekniikan alalta katsotaan eduksi, mutta ei ole ehdoton edellytys. Arvostamme laajaa teknistä osaamista ja on eduksi, jos osaat automaatiota, PLC-ohjelmointia ja sähkötekniikkaa. Puhut ja kirjoitat suomea sujuvasti, myös englannin kielellä työskentely on sinulle mielekästä. Sinulla on B-ajokortti.

Etsimämme henkilö on:

  • Järjestelmällinen
  • Luova ja ratkaisukeskeinen
  • Itsenäinen
  • Palveluhenkinen ja luottamusta herättävä

Tarjoamme työntekijöillemme miellyttävän työympäristön, joustavuutta ja ammatillisia kehitysmahdollisuuksia. Me RemaSawcolla uskomme tiimityöhön, avoimuuteen, rehellisyyteen sekä teknologian tuomiin vaikutusmahdollisuuksiin. Haluaisitko sinä joukkoomme?

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kyseessä on kokoaikainen vakituinen työ.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelemme jo hakuaikana.

Rekrytointia hoitaa Go On Group. Lisätietoja tehtävästä antaa:
Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 044 768 0860
Go On Mikkelin HR-päällikkö Anna Orava, anna.orava@go-on.fi, puh. 044 585 9886

Hae työtä

Huoltoinsinööri/huoltoteknikko, RemaSawco Oy, Etelä-Savo, Pirkanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme Mikkeli, Tampere, Kuopio, Lahti

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 16.05.2023 – 04.06.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Jelena Alkunen

HR-päällikkö, SHL, suorahakukonsultti +358 44 768 0860

jelena.alkunen@go-on.fi