Huoltoesihenkilö, Havator, Keminmaa

Huoltoesihenkilö, Havator, Keminmaa

Havator on vuonna 1956 perustettu nostopalveluita, erikoiskuljetuksia ja raskassiirtopalveluita tarjoava yritys, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Tavoitteemme on olla kehityksen kärjessä, viedä tapaa tehdä asioita eteenpäin turvallisuutta ja tehokkuutta kehittäen, toimialan perinteitä unohtamatta. Konsernin liikevaihto on noin 100 MEUR, ja palveluksessamme on noin 450 ammattilaista. Lue lisää: havator.fi

Etsimme nyt asiakkaallemme Havator Oy:lle Keminmaahan Huoltoesihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen johtamaan alueensa huolto- ja korjaustoimintaa osallistuen myös itse käytännön työtehtäviin.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, hyvät vuorovaikutustaidot sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Toimipiste sijaitsee Keminmaassa.

Vastaat työtehtävissäsi alueesi huolto- ja korjaustoiminnan päivittäisestä suunnittelusta, aikatauluttamisesta sekä toteutuksen valvonnasta yhdessä työnjohdon, ajojärjestelyn, huoltopäällikön ja -koordinaattorin kanssa käytössä olevaa toiminnanohjausjärjestelmää hyödyntäen.

Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat työntekijöiden työturvallisuudesta huolehtiminen, korjaus- ja huoltotöiden dokumentointi, kaluston huolto- ja korjaustoiminnan kehittäminen yhteistyössä huoltotiimin kanssa sekä materiaalien ja palveluiden tarvekartoitukset/hankintaehdotukset. Osallistut myös päivittäiseen huolto- ja korjaustoimintaan ja seuraat kaluston kuntoa raporttien sekä omakohtaisten tarkastusten avulla. Toimit työssäsi huoltopäällikön alaisuudessa ja oman alueesi asentajien esihenkilönä.

 Edellytämme sinulta:
– Aiempaa kokemusta huolto- ja korjaustehtävistä
– Hyviä vuorovaikutustaitoja
– Aiempaa kokemusta vastuullisista työtehtävistä tai suoraan esihenkilötehtävistä
– Tarkkuutta ja tavoitteellisuutta työtehtävissäsi

Tarjoamme:
– Mielenkiintoisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa
– Mukavan työporukan
– Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
– Vakituisen työsuhteen
– Kannustavan palkkauksen

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pauli Riepula, puh:+358406116973, pauli.riepula@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään!

Hae työtä

Huoltoesihenkilö, Havator, Keminmaa, Lappi Kemi, Keminmaa, Tornio

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 14.11.2022 – 04.12.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi