Huoltoasentajia, Maint Way Oy

Huoltoasentajia, Maint Way Oy

Maint Way Oy on vuonna 2011 toimintansa aloittanut konepajateollisuuden huoltopalveluihin erikoistunut yhtiö. Pääasiallisena toiminta-alueena on Pohjanmaa ja poiketen muuten alastamme pidämme arvossa sitä, että työntekijämme pääsevät yöksi omaan kotia. Toimipiste sijaitsee Lapualla, joka on yrityksen toiminnan kannalta erinomaisella paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Etsimme Maint Way Oy:lle

HUOLTOASENTAJAA

Työnkuvaan kuuluu CNC-työstökoneiden huoltotehtäviä. Emme odota hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä työhön perehdytetään kattavasti. Eduksi kuitenkin katsotaan, mikäli hakijalla on entuudestaan tuntemusta työstökoneiden mekaniikasta ja ohjausjärjestelmistä (Siemens, Fanuc, Heidenhain ym.), hydrauliikan perusasioista tai koneiden siirroista ja asentamisesta. Tarjolla on itsenäinen ja vastuullinen työ, jossa kokeneempikin pääsee kehittämään osaamistaan. 

Taustaltaan etsimämme huoltoasentaja voi olla esimerkiksi sähkö- tai automaatioasentaja, kone- tai automaatioalan insinööri tai vaikkapa koneistaja. Koulutusta tai taustaa tärkeämpänä pidämme kuitenkin oikeaa asennetta sekä intoa ja motivaatiota oppia uutta.

Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa maanantaista perjantaihin. Työn suorittamiseksi vaaditaan omaa autoa.

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan työnkuvan, kilpailukykyisen palkan sekä kattavat työsuhde-edut. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. 

Työsuhde solmitaan aluksi Go On Seinäjoen kanssa, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan omille kirjoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Saku Ojala, puh 040-5948655, saku.ojala@go-on.fi.

Hae työtä

Huoltoasentajia, Maint Way Oy, Etelä-Pohjanmaa Lapua

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 15.11.2022 10:00 – 30.11.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Saku Ojala

HR-asiantuntija, SHL +358 40 5948 655

saku.ojala@go-on.fi