Huoltoasematyöntekijä, Shell Ranua

Huoltoasematyöntekijä, Shell Ranua

Shell Ranua on yksityinen huoltoasema, jossa pystyt tankkaamaan niin autosi ja vatsasi. Shell Ranuan palveluihin kuuluvat mm. keittolounaat, herkulliset pikaruoka-annokset, kahvilatuotteet, polttoainemyynti, Veikkauksen palvelut sekä autopesut ja tarvikkeet. Shell Ranua on paikka, missä ihmisen on hyvä pysähtyä ja pitää tauko ilman turhaa kiirettä.

Haemme nyt huoltamokahvilatyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen, aloitus elokuun alussa tai sopimuksen mukaan. Työtunteja on tarjolla 30 h / viikko. Mikäli sinulla on mielessäsi jokin toinen tuntimäärä, ole silti rohkeasti yhteydessä ja jutellaan lisää!

Työssä pääset tekemään ja oppimaan monipuolisia työtehtäviä; kassatyötä, tuotteiden valmistusta, annosten pöytiintarjoilua, siisteydestä huolehtimista sekä muita aseman töitä. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä ei ole pakollista, sillä perehdytämme sinut työtehtäviin hyvin.

Edellytämme täysi-ikäisyyttä, hygienia- ja anniskelupassia, hyviä asiakaspalvelutaitoja ja reippautta oppia uusia asioita. Työvuorosi sijoittuvat aseman kaikkiin aukioloaikoihin. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta, työsopimus solmitaan työntekijän ja Go Onin välille. Palkkaus TES mukainen. 

 

Lisätietoja: Saara Nordberg, puh: 0406562993 / saara.nordberg@go-on.fi

 

Hae tehtävää täyttämällä työhakemuksesi www.go-on.fi. 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Hae työtä

Huoltoasematyöntekijä, Shell Ranua, Lappi Ranua

Työsuhteen muoto: Vakituinen osa-aikainen

Hakuaika: 25.05.2023 – 15.06.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRa TES

Käsittelijä:

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö +358 40 656 2993

saara.nordberg@go-on.fi