Huoltoasematyöntekijä

Huoltoasematyöntekijä, Neste Matinkylä ja Sörnäinen

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme.
Kaikki toiminta on suunniteltu siten, että Neste on selkeästi sitoutunut vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa Nesteen menestystä on työntekijöiden työhyvinvoinnista huolehtiminen.

Etsimme nyt Nesteelle reipasta ja asiakaspalveluhenkistä

HUOLTOASEMATYÖNTEKIJÄÄ

työskentelemään sekä Espoon Matinkylän että Helsingin Sörnäisten huoltoasemilla.

Työtehtäviisi kuuluu mm. kassalla työskentely, vitriinituotteiden valmistus, lounasaikaan noutopöydän täyttäminen, tarjoilu, hyllyttäminen yms. Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevia ja tässä työssä pääset kehittymään asiakaspalvelun ammattilaiseksi.

Jotta loistat tehtävässä, sinulla pitäisi olla jo vähän kokemusta asiakaspalvelutehtävistä esimerkiksi kaupan alalta tai kahvilasta. Koulutuksesi on mahdollisesti ravintola-alalta tai kaupalliselta alalta. Eduksesi on jos sinulla on hygieniapassi, ikärajapassi ja Veikkaus-osaaminen. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, pystyt pitämään langat käsissäsi pienessä kiireessäkin ja nautit asiakaspalvelusta. Mielestäsi lisämyynti on parasta palvelua asiakkaalle.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn jossa voit tehdä sekä aamu- että iltavuoroja, n. 30 tuntia viikossa, ja halutessasi voit tehdä töitä myös kokoaikaisesti jos olet valmis laajentamaan reviiriäsi Matinkylän ja Sörnäisten lisäksi vielä Hermanniin. Työssäsi sinua tukee mahtavat ja ammattitaitoiset kollegat sekä Go Onin HR-tiimi.

Työsuhteesi solmitaan Go Onin kanssa ja myöhemmin sinulla on mahdollisuus työllistyä Nesteen omaan organisaatioon. Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Mikäli kiinnostuit, älä turhaan odottele hakuajan päättymistä vaan hae heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään het sopivan henkilön ilmiannettua itsensä. Lisätietoja saat Go On Helsingin ja Vantaan tiimiltä p. 020 779 8893 tai helsinki@go-on.fi. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia tietosuojasyistä.

Hae työtä

Huoltoasematyöntekijä, Go On Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Työsuhteen muoto: Vakituinen osa-aikainen

Hakuaika: 10.2.2020 – 29.2.2020

Vaadittu työkokemus: 1-3 v

Palkkaus: TES/sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Miia Peltonen

HR-koordinaattori +358 50 563 6047

miia.peltonen@go-on.fi