Huoltamotyöntekijä, Rovaniemi

Huoltamotyöntekijä, Rovaniemi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka! Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan ympäri Suomea. Paikallinen Go On tiimi on apunasi. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Nyt olisi huippu kesäduunipaikkoja tarjolla ripeille ja reippaille asiakaspalvelijoille Rovaniemelle huoltoasemille kesäksi 2021!

Huoltamotyöntekijällä yksikään työpäivä ei ole samanlainen – työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi huoltamosta riippuen mm. myyntityötä kassalla, polttoaine- ja autopesujen myyntiä, elintarvikemyyntiä, siisteyden ylläpitämistä, vitriinituotteiden valmistusta ja tarvittaessa keittiön töissä avustamista. Mikäli sinulla on jo kokemusta keittiön töistä, tehtävät voivat pitää sisällään myös esim. lounaan ja annosruokien valmistamista asiakkaille. Työajat sijoittuvat huoltamoiden aukioloaikoihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Töitä on tarjolla Rovaniemen alueella, auton käyttömahdollisuus on etusi mutta ei edellytys. 

Edellytämme:

– Aiempaa asiakaspalvelukokemusta

– Täysi-ikäisyyttä

– Oma-aloitteista työotetta

– Valmiutta työskennellä vuorotyössä

– Hygieniapassia – muut tarvittavat passit saat suoritettua Go Onin kautta työsuhteen alkaessa!

Tarjoamme:

– Monipuoliset työtehtävät

– Erinomaisen työkokemuksen palvelualalta myös tulevaisuutta ajatellen

– Mukavat työkaverit

– Kattavan perehdytyksen

– Go Onin tuen ja henkilöstöedut koko työsuhteesi ajan.

Kysy lisää: Anna Rinnekallio: puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakemus Go Onin sivujen Hae työpaikkaa- linkistä, osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi, koulutuksestasi ja nykytilanteestasi. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelulla johon kutsu tulee sähköpostilla, joten tarkkailehan sähköpostiasi!

Hae työtä

Huoltamotyöntekijä, Rovaniemi, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen

Hakuaika: 31.03.2021 – 30.04.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus:

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-asiantuntija +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi