Huoltamotyöntekijä Matinkylä Espoo

Huoltamotyöntekijä Matinkylä Espoo

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Halutko työn, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja mielekkäissä työtehtävissä? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan työntekijöille monipuolisia sekä vastuullisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.

Haemme

Osa-aikasta HUOLTAMOTYÖNTEKIJÄÄ  Espooseen Matinkylään

kahvila-, ravintola- ja huoltamotuotteiden myyntiin.

Odotamme sinulta:

Etsimme ripeätahtiseen työskentelyyn hyvin taipuvaa iloista työntekijää, jolla on reipas ja positiivinen asenne sekä hyvät asiakaspalvelutaidot. Hymysi ei hyydy hurjimmankaan kiireen keskellä. Päätehtävänäsi on ottaa haltuun kassan puoli, mutta olet kiinnostunut myös muista liikenneaseman monipuolista tehtävistä. Olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on valmius tarvittaessa työskennellä yksin, että tiimissä.Eduksi katsomme aikaisemman kokemus monipuolisista huoltamotöistä, asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä. Osaamisen ja kokemuksen voi myös korvata hyvällä asenteella ja oppimishalulla. Aluksi töitä on tarjolla muutama vuoro viikossa keskittyen enemmän iltoihin ja viikonloppuihin, mutta tulevaisuudessa vuoroja tulee olemaan enemmän. Pääsääntöisesti vuorot tulevat olemaan Matinkylässä, mutta sovittaessa voit tehdä vuoroja myös Helsingissä Sörnäisissä ja Hermannissa.

Tarjoamme sinulle:

  – Monipuolisen ja vastuullisen työn
  – Mahdollisuuden kehittyä liikenneasema-alalla ja saada monipuolista kokemusta ravintola- ja kaupan alan työtehtävistä
  – Hauskat ja innostavat työkaverit
  – Mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi
  – Go On henkilöstöetuohjelman – monia etuja ja alennuksia
  – Erilaisia verkkokoulutuksia ilmaiseksi (esim. myynti- ja asiakaspalvelukoulutukset)

  Kiinnostuitko? 

  Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi meille ja kerro osaamisestasi tehtävään liittyen. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Hanhisuanto, puh 040 761 1808/ kimmo.hanhisuanto@go-on.fi

  Hae työtä

  Huoltamotyöntekijä Matinkylä Espoo, Uusimaa Espoo, Helsinki

  Työsuhteen muoto: Keikkatyö

  Hakuaika: 11.05.2022 – 29.05.2022 23:59

  Vaadittu työkokemus:

  Palkkaus: TES

  Käsittelijä:

  Kimmo Hanhisuanto

  yksikönjohtaja / yrittäjä +358 40 761 1808

  kimmo.hanhisuanto@go-on.fi