Huoltamotyöntekijä

Huoltamotyöntekijä

Haemme asiakkaallemme HUOLTAMOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Joensuuhun. 

Etsimme työntekijää huoltamon palvelutehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu myyntihenkistä asiakaspalvelua, pikaruokatuotteiden ja vitriinituotteiden valmistusta, hyllytystä sekä aseman puhtaanapitoa. Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, sillä tehtäviin perehdytetään. 

Työtä tehdään n. 80 tuntia kolmessa viikossa ja se tapahtuu Rauhankadun Shell-asemalla. Työntekijän on halutessaan mahdollisuus tehdä myös lisätunteja muissa asiakasyrityksissämme K-ryhmän toimipisteissä. 

Myymälän lisäksi asemalla on Helmisimpukka Express-kahvila, Drivers Premium-pikaruoka, Helmisimpukan Aina Tarjolla-menu, polttonestemyynti sekä autonpesu. Toivomme sinulta ennen kaikkea pirteää ja iloista asennetta, reipasta työotetta sekä hyvää paineensietokykyä. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa, kaikkina viikon päivinä. Katsomme eduksesi veikkauskoneen tuntemuksen, hygieniapassin ja kokemuksen kahvilatyöskentelystä. Pyydämme sinua esittämään myös salmonellatodistuksen työn alkaessa. 

Työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Toivomme että pystyt sitoutumaan tehtävään pidemmäksikin ajaksi. Sovellamme palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa matkailu, ravintola ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työntekijöiden työehtosopimusta. 

Me Go Onilla autamme työhön liittyen, mutta panostamme hyvinvointiisi myös työn ulkopuolella. Tarjoamme sinulle alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Lisäksi kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin valtakunnallinen henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on yli 70 etuisuutta esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyen.

Oletko etsimämme työntekijä? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-koordinaattori Helka Kurittu, p. +358 50 378 6785 (ma-pe 9-15), helka.kurittu@go-on.fi

Hae työtä

Huoltamotyöntekijä, Pohjois-Karjala Joensuu

Työsuhteen muoto: Vakituinen Osa-aikainen

Hakuaika: 28.04.2021 – 21.05.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Helka Kurittu

HR-koordinaattori +358 50 378 6785

helka.kurittu@go-on.fi