Huoltamokahvilatyöntekijä St1 Rauma

Huoltamokahvilatyöntekijä St1 Rauma

St1 Rauma hakee kesätyöhön reipasta ja työtä pelkäämätöntä itsenäiseen työhön pystyvää HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄÄ. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa asiakaspalvelutyötä.

Työssäsi myyt autopesuja, huoltamotarvikkeita ja muita myymälätuotteita. Kahvilaan valmistat suolaiset vitriinituotteet, paistat pullat sekä hoidat kahvilan ja myymälän myynnin.

Asema on avoinna ark. 6-22, la 7-22 ja su 9-22. Työ on kaksivuorotyötä.

Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen kesätyö n. 25-30 h/vko. Työt alkavat viimeistään 1.6.2022 tai sovitun mukaan ja päättyvät n. 31.8.2022.

Työ sopii hyvin opiskelijalle, joka pystyy työskentelemään koulun ohella välillä iltaisin ja viikonloppuisin. Työntekijällä on mahdollisuus aloittaa jo keväällä ja jatkaa syksyllä.

Arvostamme hakijassa iloisuutta, paineensietokykyä ja joustavuutta.
Työ sisältää yksintyöskentelyä, joten hakijalla on oltava organisointi kykyä ja järjestelmällisyyttä eri työtehtävien hoitoon.
Perehdytämme tehtäviin ennenkuin teet itsenäisiä vuoroja.

Edellytämme hakijalta vähintään 18v. ikää. Veikkauskoneen käyttö ja hygieniapassi katsotaan eduksi. Toivomme hakijan omaavan aikaisempaa työkokemusta myyntityöstä kahvilan, huoltamon- tai kaupan alalta.

//Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Löydä oma Go On tiimisi: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pirkanmaa, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi. //

 

Hae työtä

Huoltamokahvilatyöntekijä St1 Rauma, Satakunta Rauma

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 02.05.2022 12:59 – 29.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Tes

Käsittelijä:

Minttu Porri

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 44 980 2042

minttu.porri@go-on.fi