Huoltamokahvilatyöntekijä, Shell Napapiiri

Huoltamokahvilatyöntekijä, Shell Napapiiri

Shell on palvellut autoilijoita jo 110 vuotta. Shellin valikoimasta löytyy palvelut monipuolisesti kaikille tiellä liikkujille – niin yritys- kuin yksityisasiakkaillekin. Nostalgiaa ja uutuuksia notkuvat noutopöydät, ala carte listat ja vitriinituotteet, virvokkeet, polttoaineet ja muut huoltamotuotteet sekä palvelumestarien palvelut pitävät huolen siitä, että palvelu pelaa ja matka jatkuu mukavasti. Lue lisää: https://www.helmisimpukka.fi/asemat/rovaniemi-napapiiri 

Etsimme nyt Shell Napapiirin innostavaan työporukkaan HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin työtehtäviin vanhempain vapaan sijaisuuteen!

Tässä työssä pääset tekemään ja oppimaan monipuolisia työtehtäviä, mm. kassatyötä, polttoainemyyntiä, kahvion ja myymälän tuotteiden myyntiä, annosten pöytiintarjoilua, siisteydestä huolehtimista sekä kahviotuotteiden riittävyydestä huolehtimista. Tehtävä sopii erinomaisesti sinulle, jonka iloinen asiakaspalveluhymy ei hyydy kiireenkään keskellä ja tartut reippaasti eri tehtäviin. Tämä tehtävä on erinomainen mahdollisuus myös sinulle, joka haluat päästä työskentelemään keittiössä – myös keittiön työtehtäviin sinut koulutetaan, mikäli sinulla ei vielä ole kokemusta. Asenne ja halu oppia uutta ratkaisevat!

Työssä edellytämme täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja mahdollisuutta tehdä työtä kolmessa vuorossa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan loppukesän / syksyn aikana kattavalla perehdytyksellä. Sijaisuus kestää 28.2.2023 saakka, mutta sopimuksen mukaan työssä on mahdollisuus jatkaa 2023 kevät- ja kesäsesongin yli ainakin syyskuun 2023 loppuun saakka. Sopimukseen kirjataan takuutunnit 90h/3vk. Valitun työntekijän kanssa työsuhde solmitaan suoraan Shell Napapiirin ja työntekijän välille.

Työtehtäviin ja talon tapoihin sinut perehdytetään – sinua odottaa Napapiirin mukavat työkaverit!

Lisätietoja: Saara Nordberg, puh: 0406562993 / saara.nordberg@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemuksesi www.go-on.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odottele viimeistä hakupäivää, vaan hae jo tänään!

Hae työtä

Huoltamokahvilatyöntekijä, Shell Napapiiri, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 16.05.2022 – 10.07.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa TES

Käsittelijä:

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö +358 40 656 2993

saara.nordberg@go-on.fi