Huoltamokahvilatyöntekijä, Shell Erottaja

Huoltamokahvilatyöntekijä, Shell Erottaja

Shellin valikoimasta löytyy palvelut monipuolisesti kaikille tiellä liikkujille. Vitriinituotteet, pikaruoka, virvokkeet, polttoaineet, autopesut ja muut huoltamotuotteet sekä palvelumestarien palvelut pitävät huolen siitä, että palvelu pelaa ja matka jatkuu mukavasti.
Lue lisää: https://www.helmisimpukka.fi/asemat/rovaniemi-erottaja

Etsimme nyt Shell Erottajalle Rovaniemen keskustaan HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄÄ!

Tässä työssä pääset tekemään huoltoaseman monipuolisia työtehtäviä, kuten kassatyötä, polttoaine- ja autopesumyyntiä, kahvion ja myymälän tuotteiden myyntiä, ruoka-annosten sekä vitriinituotteiden tekoa ja pöytiintarjoilua sekä yleisestä siisteydestä huolehtimista. Tehtävä sopii sinulle, joka nautit niin uusien kuin vakioasiakkaidenkin kohtaamisista, eikä hymysi hyydy kiireenkään keskellä.

Työssä edellytämme täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja mahdollisuutta tehdä kolmivuorotyötä arkena ja viikonloppuna. Työssä edellytetään hygienia- ja anniskelupasseja. 

Työ alkaa perehdytysvuoroilla kesäkuun alussa ja jatkuu säännöllisemmin juhannuksesta elokuun loppuun. Työsuhteen palkkauksessa ja ehdoissa noudatetaan MaRaVa alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Hae tehtävää osoitteessa www.go-on.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile, vaan hae paikkaa jo tänään!

Hae työtä

Huoltamokahvilatyöntekijä, Shell Erottaja, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen osa-aikainen

Hakuaika: 06.05.2022 – 31.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa TES

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi