Huoltamokahvilatyöntekijä, Neste Saariselkä

Huoltamokahvilatyöntekijä, Neste Saariselkä

Ympäri vuoden avoinna oleva liikenneasemamme toivottaa tervetulleeksi kaikenlaiset matkalaiset. Sekä muualta tulleet, että paikalliset löytävät meiltä kaiken tarvitsemansa – ja hiukan ylimääräistä. Polttoaineiden ohella valikoimassamme on esimerkiksi autotarvikkeita, voiteluaineita ja nestekaasua. Ja löytyypä sisältä myös pienimuotoinen minimarket. Nälkäisille on tarjolla maittavaa monenlaista ruokaa ja oman leipomon tuoreita tuotteita.

Neste Saariselkä etsii syksylle ja tulevalle talvisesongille kokoaikaista työntekijää palvelemaan asiakkaita ja tekemään monipuolisesti muita huoltamon työtehtäviä reippaalla otteella. Työsuhde on aluksi määräaikainen keväälle 2024, hyvä mahdollisuus jatkoon ja jopa vakituisempaan työsuhteeseen. 

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat asiakkaiden palveleminen, kahviotuotteiden esille laitto, kassatyöskentely, huoltamon siisteyden ylläpitäminen sekä pikaruoka-annosten valmistus. Jokainen päivä meillä on taatusti erilainen. Aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä, keittiön eri työtehtävistä tai pikaruokien valmistamisesta katsotaan eduksesi, mutta ei ole edellytys työlle, sillä kaikkiin tehtäviin perehdytetään.

Työajat sijoittuvat huoltamon aukioloaikoihin – työtä tehdään arkena ja viikonloppuna aamu-, ilta- ja välivuorossa. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa:n työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Asunto järjestyy tarvittaessa. 

Edellytämme:
– Iloista ja reipasta otetta työhön
– Täysi-ikäisyyttä
– Suomen kielen taitoa

Tarjoamme:
– Määräaikaisen työsuhteen suositulla pysähdyspaikalla
– Monipuoliset työtehtävät
– Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
– Mukavat työkaverit
– Go Onin tuen työsuhdeasioissa ja rahan arvoiset henkilöstöedut!
– Asuntomahdollisuuden 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Sanna Ojaniemi, +358 40 681 6797, sanna.ojaniemi@go-on.fi

Hae tehtävää jättämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Älä jää odottelemaan viimeistä hakupäivää, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hae työtä

Huoltamokahvilatyöntekijä, Neste Saariselkä, Lappi Inari

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 14.11.2023 – 30.11.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES/Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Sanna Ojaniemi

HR-asiantuntija +358 40 681 6797

sanna.ojaniemi@go-on.fi