Huoltamokahvilatyöntekijä, Liikenneasema Mäkipeura

Huoltamokahvilatyöntekijä, Liikenneasema Mäkipeura

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Liikenneasema Mäkipeura Tervolassa etsii riveihinsä kahta kokoaikaista, vakituista työntekijää palvelemaan asiakkaita ja tekemään monipuolisesti muita huoltamon työtehtäviä reippaalla otteella. 

Mäkipeura on yksityinen huoltoasema Tervolassa, aivan nelostien varrella. Mäkipeuran asiakkailla on varaa valita mieleinen ruokailuvaihtoehto Kotipizzan, Hesburgerin, seisovan lounaan tai ala carte listan herkuista sekä kahvion tuotteista. Tilavalla pihalla löytyy Teboil Express-polttoaineautomaatit. www.makipeura.fi

Asiakkaiden palveleminen, kahviotuotteiden esillelaitto, kassatyö, huoltamon siisteyden ylläpitäminen sekä pikaruoka-annosten (Hesburger, pizzat) valmistus kuuluvat päivittäisiin työtehtäviisi, joten taatustikkaan yksikään päivä ei ole samanlainen.

Kokoaikainen, vakituinen työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työaika sijoittuu huoltamon aukioloaikoihin – työtä tehdään arkena ja viikonloppuna aamu-, ilta- ja välivuorossa. Palkkaus sopimuksen mukaan. Muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Tarvittaessa avustamme asunnon suhteen. 

Edellytämme:

– Iloista ja reipasta otetta työhön

– Täysi-ikäisyyttä

– Suomen kielen taitoa

– Aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä tai pikaruokien valmistamisesta katsotaan eduksesi, mutta ei ole edellytys työlle sillä kaikki tehtävät opetetaan. 

Tarjoamme:

– Vakituisen työsuhteen suositulla pysähdyspaikalla

– Monipuoliset työtehtävät

– Kattavan perehdytyksen työtehtäviin

– Työn, jossa pääset taatusti oppimaan uutta

– Mukavat työkaverit

– Go Onin tuen työsuhdeasioissa ja rahan arvoiset henkilöstöedut!

– Tarvittaessa avustamme asunnon suhteen

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pauli Riepula, 0406116973, pauli.riepula@go-on.fi

Hae tehtävää jättämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Älä jää odottelemaan viimeistä hakupäivää, sillä haastattelut aloitetaan ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hae työtä

Huoltamokahvilatyöntekijä, Liikenneasema Mäkipeura, Lappi Keminmaa, Rovaniemi, Tervola

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 30.11.2021 08:28 – 12.12.2021

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi