HR-asiantuntija, Go On Jyväskylä

HR-asiantuntija, Go On Jyväskylä

Go On Jyväskylän yksikkö on osa Go On Groupia. Go On Group on suomalainen ja voimakkaasti kasvava yhtiökokonaisuus, joka tarjoaa asiakkailleen henkilöstöpalveluita sekä tiedolla johtamisen tutkimuspalveluita. Go On Groupin palvelutarjontaan kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi- ja suorahakupalvelut, soveltuvuusarvioinnit, rekry- ja muutosturvakoulutukset, digitaaliset verkkoperehdytys- ja koulutusratkaisut sekä henkilöstö-, johtamis- ja asiakastutkimuspalvelut. Tarjoamme luotettavaa henkilöstökumppanuutta niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin. www.go-on.fi

Haemme nyt joukkueeseemme HR-ASIANTUNTIJAA osaksi iloista tiimiämme Jyväskylässä.

Työssäsi vastaat nimettyjen asiakkuuksiesi rekrytointiprosessien hoitamisesta sekä asiakas- ja työntekijäsuhteiden ylläpidosta. Työnkuvaan kuuluu mm. työpaikkailmoitusten laatiminen, työhaastattelut, työsuhdeasioiden hoito ja henkilöstörekisterin ylläpito sekä aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja työntekijöihin. Hyödynnät työssäsi sosiaalisen median mahdollisuuksia työnhakijoiden tavoittamisessa ja työnantajamielikuvan rakentamisessa.

Tehtävässä menestyt, mikäli pystyt työskentelemään nopeassa ja ajoittain hektisessä työympäristössä ja pidät siitä huolimatta kaikki langat taidokkaasti käsissäsi. Asenteesi näkyy niin puhelimessa, sähköpostitse ja kasvotusten toteutettavassa viestinnässäsi. Ihmisten kanssa työskentely on tärkeä osa työtäsi: motivoidut positiivisen asiakas- ja hakijakokemuksen tuottamisesta. Vuorovaikutustilanteissa olet vakuuttava, innostunut, rohkea ja ennen kaikkea oma itsesi. Arvostamme aiempaa kokemusta HR-tehtävistä sekä soveltuvaa koulutustaustaa, mutta tärkeintä meille on löytää itsellemme täydellinen lisä tiimiimme.

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen henkilöstöpalvelualaan ja mahdollisuuden kehittyä henkilöstöalan asiantuntijaksi kasvavassa, vakaalla pohjalla toimivassa yritysketjussa. Teet työtä itsenäisesti asiantuntevan ja ketterän tiimin tuella, taustallasi on myös koko ketjun ammattitaito. Jyväskylän yksikössä työpäiviämme siivittävät huonot vitsit ja äänekäs nauru – teemme työtä tosissamme, mutta emme totisina.

Kuulostaako siltä, että tässä on etsimäsi tilaisuus? 
Täytä hakemuksesi jo tänään nettisivuillamme, niin olet heti mukana hakuprosessissa. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Groupin myyntijohtaja Juha Kalajanniska, puh. +358 40 821 7511, juha.kalajanniska@go-on.fi

Hae työtä

HR-asiantuntija, Go On Jyväskylä, Keski-Suomi Jyväskylä

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 16.09.2022 – 02.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Juha Kalajanniska

myyntijohtaja +358 40 821 7511

juha.kalajanniska@go-on.fi