HR-ammattilainen Go On Helsingin tiimiin

HR-ammattilainen Go On Helsingin tiimiin

Go On Helsinki on Go On Yhtiöihin kuuluva henkilöstöpalvelualan yritys. Palveluitamme ovat suorarekrytoinnit, henkilöarvioinnit, henkilöstövuokraus sekä koulutus ja valmennus. Lisätietoja meistä pääset lukaisemaan osoittesta www.go-on.fi.

 

 Olen lähdössä uusiin haasteisiin ja etsimme nyt sinua

 

 

HR-AMMATTILAINEN

 

 

meidän omaan tiimiin, Helsinkiin.

 

 

Omaan toimenkuvaani on kuulunut mm. rekrytointien läpivienti, soveltuvuusarvioinnit, työntekijöidemme työsuhdeasiat monipuolisesti sekä muutosturvaan liittyvä valmentaminen. Lisäksi olen työskennellyt asiakasrajapinnassa auttaen asiakkaitamme heidän henkilöstöasioissaan. Olen myös toiminut Go On Helsingin yksikönjohtajana ja osallistunut vahvasti yrityksen toiminnan kehittämiseen.

 

Kaikkea sinun ei tarvitse valmiiksi osata, toimenkuvasi rakentuu oman taustasi mukaan. Toivoisimme sinulta henkilöstöpalvelualan kokemusta, monipuolista HR-osaamista sekä myynnillistä otetta. Esihenkilötaustasta ei olisi haittaa ja koulutuksesi on mielellään kaupallinen (esim. tradenomi). Edellytämme vahvaa rekrytointiosaamista monentasoisista rekrytoinneista ja SHL-henkilöarviointien sertifikaatti on iso etu.

 

Tehtävässä pärjäät, kun olet työotteeltasi aktiivinen, osaat johtaa itseäsi ja omaa kalenteriasi. Työ on ajoittain hektistä, joten priorisointitaidot ovat tärkeässä roolissa. Tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa ja uskot yhteistyön voimaan. Työkieli on suomi, mutta työskentelet tarvittaessa sujuvasti myös englannin kielellä.

 

Yksikönjohtajan roolin ottaa tuleva kollegasi ja esihenkilösi Kimmo Hanhisuanto. Kimmon lisäksi työssäsi sinua tukee yrittäjä Petteri Hakala ja koko Go On Helsingin tiimi. Sinä pääset työskentelemään pääsääntöisesti HR-tehtävien parissa, mutta toivomme sinun osallistuvan myös Go Onin palveluiden myyntiin. Lisäksi pääset mukaan Go On Helsingin toiminnan ja palveluiden kehittämiseen. Tiimi on pieni mutta pippurinen ja kollegoita sinulla on muissa Go Onin yksiköissä ympäri Suomen. Tittelisi on joko HR-asiantuntija tai HR-päällikkö, riippuen kokemuksestasi. Palkkaus perustuu osaamiseesi ja toivomme, että laitat hakemukseesi palkkatoiveen.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn missä pääset kehittymään ja kehittämään. Bonuksena tulee ihan mahtavat kollegat jotka tukevat sinua työssäsi. Tehtävässä on joustavat työajat sekä osittainen etätyömahdollisuus. Toimitilat ovat Helsingin ydinkeskustassa erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä.

 

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä minuun! Saat minut kiinni puhelimitse arkisin, parhaiten klo 15-16 p. 050 4777966 tai voit myös laittaa minulla sähköpostia osoitteeseen katriina.rantanen@go-on.fi. Lisätietoja saat myös yrittäjältämme Petteri Hakalalta p. 0400 772723 tai petteri.hakala@go-on.fi.

Haastatteluiden yhteydessä pääset myös tutustumaan muihin tuleviin kollegoihisi!

Hakemustasi odottelemme alla olevasta linkistä, tietosuojasyistä. Haku päättyy su 20.6. ja käynnistämme haastattelut jo hakuajalla. Olemme valmiita etenemään nopeasti jos sinäkin olet! 

 

Hae työtä

HR-ammattilainen Go On Helsingin tiimiin, Uusimaa Helsinki

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 11.06.2021 – 20.06.2021

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Katriina Rantanen

yksikönjohtaja, SHL +358 50 477 7966

katriina.rantanen@go-on.fi