Hiekkapuhaltaja, Japoma Oy

Hiekkapuhaltaja, Japoma Oy

Haemme asiakkaallemme Japoma Oy:lle ammattitaitoista HIEKKAPUHALTAJAA Luopajärvelle!

Japoma Oy on jauhe- ja märkämaalaukseen erikoistunut menestyvä ja laajentuva 100% kotimainen alihankintamaalaamo. Maalaamo tunnetaan järkevästä hinnoittelusta, pitkästä kokemuksesta, huippulaadusta sekä ammattitaitoisesta henkilökunnasta. Haluatko sinä tekijäksi pikkuusen parempaan maalaamoon?

Työtehtäviisi kuuluu teräsrakenteiden hiekkapuhallus, maalaus sekä muut valmistavat työtehtävät. Hiekkapuhallusta voidaan tehdä eri tavoin esimerkiksi raepuhalluksena. Puhalluksella puhdistetaan tehokkaasti käsiteltävän pinnan epäpuhtaudet, ruosteet ja vanha maalipinta. Tuotteet vaihtelevat ja ovat eri kokoisia. Trukin käsittely tulee olla tuttua hommaa, työssäsi siirtelet ja paketoit tuotteet näppärästi.

Valitulla henkilöllä tulee olla kokemusta hiekkapuhalluksesta ja teollisuusmaalauksesta. Löytyy työhön soveltuva koulutus tai muuten itseopittu taito kyseisiin tehtäviin. Teet työsi ohjeistuksen mukaisesti ja huolellisesti sekä omaat itseohjautuvan, reippaan ja joustavan otteen työntekoon. Muut alalle soveltuvat taidot ja kokemus katsotaan eduksi. Asiakkaamme antaa hyvän perehdytyksen työhön. Fyysinen henkilökohtainen työkunto tärkeää tehtävässä. Työsuhde on kokoaikainen ja vakinainen, joka alkaa yhdessä Go On Pohjanmaan kanssa. Aloitus sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi heti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Saku Ojala, saku.ojala@go-on.fi, 040 594 8655

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Hiekkapuhaltaja, Japoma Oy, Etelä-Pohjanmaa Jalasjärvi

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 24.01.2023 10:00 – 12.02.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Saku Ojala

HR-asiantuntija, SHL +358 40 5948 655

saku.ojala@go-on.fi