Go On franchising-yrittäjä/Yksikönjohtaja, Espoo

Go On franchising-yrittäjä/Yksikönjohtaja, Espoo

Tervetuloa osaksi Go On Groupia!

 

Go On Group on voimakkaasti kasvava suomalainen yhtiökokonaisuus, joka tarjoaa asiakkailleen henkilöstöpalveluita ja tiedolla johtamisen tutkimuspalveluita.  

 

Henkilöstöpalveluiden liiketoiminta toimii franchising-periaatteella. Ketjussa on tällä hetkellä 18 Go On -yhtiötä, 24 yhtiöiden operoimaa liiketoimintayksikköä sekä ketjun toimintaa johtava Go On Finland Oy. Yhtiöissä työskentelee tällä hetkellä n. 70 ammattilaista ja henkilöstö- ja asiakastutkimuksiin erikoistuneessa Feelback-tutkimuspalveluissa n. 50 toimihenkilöä. Kuulumme Henkilöstöalan Liittoon (HELA) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen.

 

Haemme kasvavaan joukkoomme uutta YRITTÄJÄÄ TAI YRITTÄJÄHENKISTÄ YKSIKÖNJOHTAJAA ESPOOSEEN/PÄÄKAUPUNKISEUDULLE, jolla on vahva halu menestyä kasvavalla henkilöstöpalvelualalla. Voit siis toimia joko yrittäjänä tai Go On ketjun omisteisen yksikön yksikönjohtajana.

 

Tarjoamme sinulle loistopaikan suomalaiseen henkilöstöpalvelualaan ja mahdollisuuden toimia itsenäisenä yrittäjänä tai yrittäjähenkisenä yksikönjohtajana toimivan konseptin alla. Onnistumista tukevat vahva ja kehittyvä palvelukonsepti, kattava alkuperehdytys käynnistämisvaiheessa, ketjun tuki yksikön koko elinkaaren ajan, monipuolinen koulutus sekä osaava henkilöstö. Meillä tekeminen on avainsana ja jokainen loistaa omassa roolissaan. Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita henkilöstöpalvelualalla. Suuntaamme vahvasti eteenpäin ja panostamme voimakkaasti mm. tiedolla johtamisen toimintatapoihin sekä menetelmiin. Meillä on menestystä tiedossa!

 

Oletko etsimämme vahvistus Go Onin joukkueeseen? Ota yhteyttä niin kerromme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Janne Korhonen, +358 40 865 4886, janne.korhonen@go-on.fi.

 

Hakemuksen voit jättää oheisen linkin kautta.

Hae työtä

Go On franchising-yrittäjä/Yksikönjohtaja, Espoo, Uusimaa Espoo

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 04.09.2023 – 04.10.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus:

Käsittelijä:

Janne Korhonen

toimitusjohtaja +358 40 865 4886

janne.korhonen@go-on.fi