Front desk-työntekijä, Snowman World

Front desk-työntekijä, Snowman World

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna, ravintoloiden paikalliset herkut ja Snowman worldin talviaktiviteetit jäärakennelmien ympäröimänä eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Lue lisää: https://snowmanworld.fi/fi/ 

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii Napapiirillä sijiatsevaan Snowman Worldiin Front Desk-työntekijöitä!

Snowman Worldin front desk-työntekijän tärkein tehtävä on myydä lippuja Snowman Worldiin sekä opastaa ja kertoa alueesta yleisesti asiakkaille. Vuorosta riippuen tehtäviin saattaa kuulua myös kassan tilittäminen sekä kuljetusten järjestäminen.

Oppaalta edellytetään iloista ja oma-aloitteista työotetta, suomen ja englannin kielien hallintaa sekä toimeentarttuvaa asennetta työntekoon. Aiempaa kokemusta tärkeämpi on halusi oppia uutta ja vastata omalla panoksellasi asiakkaan unohtumattomasta elämyksestä Snowman Worldin asiakkaana!

Kokoaikainen työ alkaa 6.12.2022 ja päättyy joko joulusesongin päätyttyä 6.1.2023 tai talvikauden päätyttyä 19.3.2023. Työvuoroja on tarjolla arkena ja viikonloppuna n.klo 9:30-15 tai 14-21 välillä. Myös osa-aikaisempi työ on mahdollinen.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Asunto järjestyy tarvittaessa. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi ”Hae työpaikkaa” linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella. 

Hae työtä

Front desk-työntekijä, Snowman World, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 19.05.2022 – 25.07.2022 09:00

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus:

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi