Front desk-työntekijä, Snowman World

Front desk-työntekijä, Snowman World

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus. Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/ sekä https://snowmanworld.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii Napapiirillä sijaitsevaan Snowman Worldiin LIPUNMYYJIÄ/FRONT DESK TYÖNTEKIJÖITÄ kaudeksi 2023-2024!

Snowman Worldin front desk-työntekijän tärkein tehtävä on myydä lippuja Snowman Worldiin sekä opastaa ja kertoa alueesta yleisesti asiakkaille. Vuorosta riippuen tehtäviin saattaa kuulua myös kassan tilittäminen sekä kuljetusten järjestäminen.
Front deskin työntekijältä edellytetään iloista ja oma-aloitteista työotetta, suomen ja englannin kielien hallintaa sekä toimeen tarttuvaa asennetta työntekoon. Aiempaa kokemusta tärkeämpi on halusi oppia uutta ja vastata omalla panoksellasi asiakkaan unohtumattomasta elämyksestä Snowman Worldin asiakkaana!

Kokoaikainen työ alkaa marraskuun lopussa ja päättyy joko joulusesongin päätyttyä tammikuun alussa tai talvikauden päätyttyä maaliskuun lopussa. Työvuoroja on tarjolla arkena ja viikonloppuna n.klo 9:30-15 tai 14-21 välillä. Myös osa-aikaisempi työ on mahdollinen, mikäli olet valmis tekemään myös muita alueen tehtäviä.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemusalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Asunto järjestyy tarvittaessa.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi ”Hae työpaikkaa” linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella.

Hae työtä

Front desk-työntekijä, Snowman World, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 26.05.2023 – 30.06.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus:

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi