Festarityöntekijä, Juhannus Pudiksella

Festarityöntekijä, Juhannus Pudiksella

Go On Oulu etsii 24.6.2022 Juhannus Pudiksella tapahtumaan

FESTARITYÖNTEKIJÖITÄ. 

Juhannusfestarit järjestää Pudasjärveläislähtöinen Woyzeck bilebändi, joka tuottaa tapahtumansa erittäin laadukkaasti ja ammattitaitoisesti. Ajatuksensa on tuoda iso konserttielämys Pudasjärvelle ja mukaan onkin saatu mm.  huikea livejyrä Blind Channel, upea Behm, sekä Dingo, joka päättää keskikesän juhlan auringon kajastaessa Iijoen yllä. #juhannuspudiksella – Juhannuksen megatapahtuma Pudasjärvellä

Festarityöntekijänä pääset näkemään nämä juhannusfestarit lähietäisyydeltä ja olemaan osana luomassa ainutlaatuista festarimeininkiä. Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa virvokkeiden ja alkoholijuomien myynti, sekä tarjoilu asiakkaille, rahastaminen ja tarvittaessa blokkaus sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta ei vaadita, vaan reipasta ja tehokasta asennetta! Kokemus festari- tai baarityöstä katsotaan kuitenkin eduksi, sillä muutamalle tekijälle on luvassa omat myyntipisteet, joissa tölkkijuomien lisäksi tarjoillaan erilaisia drinkkejä. 

Työn kesto on festareiden ajan noin klo 16-01 ja palkkaukseen sovelletaan Matkailu-, ravintola-, ja vapaa-ajan työehtosopimusta, sekä hakijan kokemusta alalta. 

Toivomme Sinulta: 

  • Reipasta ja tehokasta asennetta
  • Asiakaspalvelutaitoja ja intoa lisämyyntiin

Tarjoamme Sinulle: 

  • Mielenkiintoisen työkeikan huippufestareissa
  • Mahdollisuutta kerryttä kokemusta baari- ja festarityöstä
  • Go On -henkilöstöedut

Mikäli etsit kesälle töitä festareiden parista, laitathan hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sitä mukaan, kun soveltuvia henkilöitä löytyy. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR-koordinaattori Aija-Riina Loukkola p. 0400 580 352.

Hae työtä

Festarityöntekijä, Juhannus Pudiksella, Pohjois-Pohjanmaa Pudasjärvi

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Hakuaika: 26.04.2022 08:00 – 22.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Aloituspalkka 11,62 €/h + lisät

Käsittelijä:

Aija-Riina Loukkola

asiakkuuspäällikkö +358 40 058 0352

aija-riina.loukkola@go-on.fi