Festarityöntekijä, JCR

Festarityöntekijä, JCR

Go On Oulu etsii 11.6.2022 Jääli City Rokkiin

FESTARITYÖNTEKIJÖITÄ. 

JääliCityRokki juhlitaan pitkän tauon jälkeen Jäälihallin pihassa 11.6.2022. Eeppisen kyläjuhlan ainekset ovat kasassa, kun koko kansan kemujen päälavalle nousevat Garbo, Emraze, Turo’s Hevi Gee ja huikea Steve ’n’ Seagulls! JCR – Jääli City Rock

Festarityöntekijänä pääset näkemään nämä rokkifestarit lähietäisyydeltä ja olemaan osana luomassa ainutlaatuista festarimeininkiä. Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa virvokkeiden ja alkoholijuomien myynti, sekä tarjoilu asiakkaille, rahastaminen ja tarvittaessa blokkaus sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta ei vaadita, vaan reipasta ja tehokasta asennetta! Kokemus festari- tai baarityöstä katsotaan kuitenkin eduksi, sillä muutamalle tekijälle on luvassa omat myyntipisteet, joissa tölkkijuomien lisäksi tarjoillaan erilaisia drinkkejä. 

Työn kesto on festareiden ajan noin klo 16-01 ja palkkaukseen sovelletaan Matkailu-, ravintola-, ja vapaa-ajan työehtosopimusta, sekä hakijan kokemusta alalta. 

Toivomme Sinulta: 

  • Reipasta ja tehokasta asennetta
  • Asiakaspalvelutaitoja ja intoa lisämyyntiin

Tarjoamme Sinulle: 

  • Mielenkiintoisen työkeikan huippufestareissa
  • Mahdollisuuden kerryttää kokemusta baari- ja festarityöstä
  • Go On -henkilöstöedut

Mikäli etsit kesälle töitä festareiden parista, laitathan hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sitä mukaan, kun soveltuvia henkilöitä löytyy. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR-koordinaattori Aija-Riina Loukkola p. 0400 580 352.

Hae työtä

Festarityöntekijä, JCR, Pohjois-Pohjanmaa Oulu

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Hakuaika: 26.04.2022 08:00 – 22.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Aloituspalkka 11,62 €/h + lisät

Käsittelijä:

Aija-Riina Loukkola

asiakkuuspäällikkö +358 40 058 0352

aija-riina.loukkola@go-on.fi