Erilaisiin tuotannon töihin Mikkeliin

Erilaisiin tuotannon töihin Mikkeliin

Tarpeet asiakasyrityksissämme kasvavat jälleen alkuvuodesta 2021 – varmista paikkasi ja hae jo nyt!

Etsimme nyt useille asiakkaillemme Etelä-Savon alueelle ahkeria ja tekeviä

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

koko- sekä osa-aikaisiin työsuhteisiin.

Työnkuvaan kuuluvat monenlaiset tuotannon työtehtävät eri alojen ja materiaalien parissa. Tarjoamme aina vähintään tes:n palkan ja jatkomahdollisuuksia oman tilanteesi mukaisesti. Asiakkaillamme tehdään työtä päivävuorossa sekä kahdessa vuorossa, mutta eduksesi katsotaan aina mahdollisuus myös 3-vuorotyöhön. Lisäksi auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi joidenkin asiakkaidemme sijainnin vuoksi.

Kerro meille, minkälaisista tuotannon töistä olisit kiinnostunut ja milloin olisit valmis aloittamaan, niin etsitään juuri Sinulle sopiva paikka!

Monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme Sinulle mahdollisuuden nähdä erilaisia töitä ja löytää oma paikkasi työelämässä. Pääset osaksi henkilöstöetuohjelmaamme ja paikallinen toimistomme on aina valmis auttamaan Sinua työnhakuun liittyvissä asioissa.

Jätä hakemuksesi http://go-on.likeit.fi/apply/18559975 kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikkoja alamme täyttämään heti alkuvuodesta 2021. Lisätietoja tehtävästä saat Go On Mikkelin toimistolta, 0405859885, mikkeli@go-on.fi.

Hae työtä

Erilaisiin tuotannon töihin Mikkeliin, Etelä-Savo Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Ristiina

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 18.12.2020 – 30.04.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: tes/sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Juuso Kangaskorpi

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 40 585 9885

juuso.kangaskorpi@go-on.fi