Erilaisiin tuotannon töihin Mikkeliin

Erilaisiin tuotannon töihin Mikkeliin

Tarpeet asiakasyrityksissämme kasvavat jälleen loppuvuodesta 2023 – varmista paikkasi ja hae nyt!

Etsimme nyt useille asiakkaillemme Etelä-Savon alueelle ahkeria ja tekeviä

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

koko- sekä osa-aikaisiin työsuhteisiin.

Työnkuvaan kuuluvat monenlaiset tuotannon työtehtävät eri alojen ja materiaalien parissa. Tarjoamme aina vähintään tes:n palkan ja jatkomahdollisuuksia oman tilanteesi mukaisesti. Asiakkaillamme tehdään työtä päivävuorossa sekä kahdessa vuorossa, mutta eduksesi katsotaan aina mahdollisuus myös 3-vuorotyöhön. Lisäksi auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi joidenkin asiakkaidemme sijainnin vuoksi.

Kerro meille, minkälaisista tuotannon töistä olisit kiinnostunut ja milloin olisit valmis aloittamaan, niin etsitään juuri Sinulle sopiva paikka!

Monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme Sinulle mahdollisuuden nähdä erilaisia töitä ja löytää oma paikkasi työelämässä. Pääset osaksi henkilöstöetuohjelmaamme ja paikallinen toimistomme on aina valmis auttamaan Sinua työnhakuun liittyvissä asioissa.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikkoja alamme täyttämään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistä antavat Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885, Anna Orava puh. 044 585 9886 ja Tanja Liimatainen puh. 040 125 2556.

Hae työtä

Erilaisiin tuotannon töihin Mikkeliin, Etelä-Savo Mikkeli

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 02.10.2023 – 31.12.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: tes

Käsittelijä:

Tanja Liimatainen

HR-assistentti +358 40 125 2556

tanja.liimatainen@go-on.fi