Myyjä

Erikoiskaupan myyjä

Confetti Oy on vuonna 2006 perustettu laadukkaisiin juhla- ja leivontatarvikkeisiin erikoistunut maahantuoja, tukkumyyjä ja vähittäiskauppias ja toimii Wilton Industries:n, Renshaw:n, Knightsbridge PME:n, Pavoni:n, Dekora:n Creative Converting:n, Creative Party:n ja Merimerin edustajana Suomessa. Confetti Oy valmistuttaa myös omaa Confetti -tuotemerkkiään sekä maahantuo myös FunCakes:n, Procos:n sekä lukuisten muiden valmistajien tuotteita. Kotileipurin aarreaitta palvelee verkkokaupassa sekä Espoon, Tuusulan,Vantaan, Raision, Pirkkalan, Jyväskylä ja Rovaniemen myymälöissä leivonnasta ja juhlien järjestämisestä innostuneita myös tarjoten ideoita, vinkkejä sekä reseptejä.

Haemme nyt erikoistavarakauppaan

Myyjää

Espoon Iso Omenaan.

Työssä menestyy henkilö, jolla on kokemusta myyntityöstä ja asiakaspalvelusta. Ehdottomasti eduksi työssä menestymiselle on innostus ja harrastuneisuus juhlien järjestelytehtäviin sekä leivontaan.

Työtä on tarjolla osa-aikaisesti, pääosin arki-iltaisin ja lauantaisin klo 8-21.00 välillä, n. 20 h/viikko. Työtunteja on tarjolla enemmänkin, mikäli tekijälle sopii työskentely sekä Espoon ja Tuusulan myymälöissä.

Työ on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde ja sisältää mahdollisuuden rekrytoitua myös talon kirjoille.

Mikäli olet etsimämme tekijä, täytä hakemus jo tänään ja liitä mukaan CV. Työn aloitus mahdollisimman pian.

Hae työtä

Myyjä, Go On Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Espoo

Työsuhteen muoto: Määräaikainen osa-aikainen

Hakuaika: 12.9.2019 – 22.9.2019

Vaadittu työkokemus: 1-3 v

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Maria Pelkonen

HR-koordinaattori +358 40 352 2846 maria.pelkonen@go-on.fi