Eqvitia Oy, kirjanpitäjä

Eqvitia Oy, kirjanpitäjä

Eqvitia Oy tarjoaa moderneja taloushallinto- ja controller-palveluita valtakunnallisesti. Teemme räätälöityjä vaativia asiantuntijapalveluja ja erityisen vahvoja olemme teollisuuden taloudellisessa ohjauksessa. Kasvava yrityksemme on erikoistunut tarjoamaan tehostettua taloushallintoa ja mahdollistamaan asiakkaille uudenlaisen tulevaisuuteen katsovan talousjohtamisen mallin.

Haemme joukkoomme ammattilaisia, joilla on jo kokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä. Tarjoamme vahvojen ammattilaisten tiimin tuen ja kannustavan palkkiomallin. Meillä saat tilaisuuden kehittää osaamistasi sekä tuoda oman näkemyksesi osaksi kiinnostavaa ja vaihtelevaa työympäristöä. Tarjoamme myös kirjanpitäjillemme Controller-Akatemia koulutuspolun Controller-tyyppisiin työtehtäviin, mikäli sinulla on kiinnostusta laajentaa työnkuvaasi.

Etsimme kasvun myötä vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään

KIRJANPITÄJÄÄ

Kirjanpitäjänä vastaat omista kirjanpitoasiakkaistasi, mutta et yksin vaan kokeneen kirjanpitotiimin tuella. Toivomme, että esittelet rohkeasti myös omia ideoitasi ja hyödynnät kokemustasi kirjanpidon prosessien sekä muiden yrityksemme toimintojen kehittämiseksi.

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden työskennellä isojen teollisuuden toimijoiden kirjanpidon parissa. Asiakasyritystemme kirjanpito on vaativaa, nopeatahtista ja tarkkaa. Tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi vastuullisissa työtehtävissä ja kartuttamaan ammattitaitoasi kirjanpidon asiantuntijana. Moderni tilitoimistomme on erikoistunut tarjoamaan asiakkaille palvelukokonaisuuden, jossa kirjanpidon tavoitteena on helpottaa talouden hallintaa ja mahdollistaa tulevaisuuteen katsova talousjohtaminen. Pääset kirjanpito-osaamisesi lisäksi hyödyntämään työssä myös näkemystäsi teollisuusyrityksen talousprosessin järjestämisestä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen kilpailukykyisellä palkkauksella. Päivittäiset työtehtävät ovat monipuolisia ja asiakkaat mukavia. Panostamme rennossa työyhteisössämme henkilökunnan osaamiseen, yhdessä tekemiseen ja avoimeen ilmapiiriin. Kannustamme mm. KLT-tutkinnon suorittamiseen. Vaativassa ympäristössä ymmärrämme myös henkilökuntamme hyvinvoinnin tärkeyden, joten haluamme luoda kanssasi työsuhteen, jossa saat meiltä tarvitsemasi tuen sekä sujuvan ja avoimen keskusteluyhteyden. Hyviin henkilöstöetuihin kuuluu myös esimerkiksi virkistysreissut Etelä-Eurooppaan. Viihtyisät, modernit toimitilamme sijaitsevat aivan kauppakeskus Sepän vieressä Jyväskylän Seppälässä.

Odotamme sinulta

Kaupallista koulutusta, voit olla koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi tai merkonomi. Edellytämme kokemusta osakeyhtiöiden kirjanpidosta, vahvoja IT-taitoja ja kykyä oppia nopeasti useamman ohjelmiston käyttämistä työssäsi. Tärkein ominaisuus työssä pärjäämiseksi on aito kiinnostus alaa ja kirjanpitäjän työtä kohtaan. Kirjanpitäjän työ on vastuullista ja siinä tarvitaan itsenäistä otetta. Toivomme, että olet joustava ja kehittämishaluinen.

Toimi heti ja jätä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta 30.11.2022 mennessä! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän rekrytointipäällikkö Mira Perttula, 040 074 5000, mira.perttula@go-on.fi.

Hae työtä

Eqvitia Oy, kirjanpitäjä, Keski-Suomi Jyväskylä

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 10.11.2022 – 30.11.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Mira Perttula

Rekrytointi- ja HR-päällikkö +358 400 745 000

mira.perttula@go-on.fi