Elintarviketyöntekijä eineskeittiöön

Elintarviketyöntekijä eineskeittiöön

Go On Oulu etsii asiakkaalleen Ouluun

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄÄ EINESKEITTIÖÖN.

Hakemamme työntekijä on reipas ja työtä pelkäämätön henkilö, joka kykenee itsenäiseen työhön. Työ on hyvin fyysistä ja sisältää paljon seisomista ja tavaroiden nostelua, joten hakijan on oltava hyvässä fyysisessä kunnossa suoriutuakseen työstään.

Työtä tehdään 2-vuorossa arkisin ja mahdollisesti lauantaisin. Hygieniapassi luetaan eduksesi, mutta ei ole vaatimuksena työn saannille. Aiempi työkokemus elintarvikealasta tai alan koulutus katsotaan hakijan eduksi. Tärkeintä ovat positiivinen asenne sekä into oppia ja kehittyä työssäsi!

Hakijalle tarjoamme:

  • kokopäivätyön
  • haasteelliset ja monipuoliset työtehtävät
  • kannustavan ilmapiirin ja jatkuvan tuen
  • mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa elintarvikealan ammattilaiseksi

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, jossa pääset kehittymään elintarvikealan monipuoliseksi osaajaksi.

Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Palkkaus: Elintarvikealan TES
Työn kesto: Aluksi n. 6kk, mahdollisuus pitkäkestoiseen työsuhteeseen

Jos olet tarmokas ja positiivinen työntekijä, joka nauttii säännöllisestä rytmistä ja porukalla tekemisestä, jätä hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntija Ulla Kolehmainen 044 330 8824 sekä HR-koordinaattori Aino Maaninka 040 054 8811.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.

Hae työtä

Elintarviketyöntekijä eineskeittiöön, Go On , Pohjois-Pohjanmaa Oulu

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 12.02.2021 15:59 – 01.03.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Elintarvikealan TES

Käsittelijä:

Aino Maaninka

HR-koordinaattori +358 40 054 8811

aino.maaninka@go-on.fi