Elintarviketyöntekijä

Elintarviketyöntekijä

Haemme elintarviketeollisuuden asiakkaallemme Kouvolaan

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ.

Työtehtävinä ovat monipuoliset elintarviketeollisuuden työt: massan valmistusta, pakkausta ja koneen käyttöä.

Toivomme, että sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja kykenet tarvittaessa ripeään työtahtiin. Lisäksi sinulla on työmotivaatio kohdallaan ja haluat kehittää ammattiosaamistasi lisää. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta elintarvikealalta, tehtäviin annetaan kattava perehdytys. Hakijoilta vaaditaan hygieniapassia.

Hyvä fyysinen kunto auttaa työssä jaksamisessa.

Hakijoilta odotetaan:

-Kokemusta fyysisestä työstä

-Ryhmätyöskentelytaitoja

-Hyvää asennetta työntekoon

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät huhtikuulle asti. Työ on keskeytyvää kaksivuorotyötä ja palkkauksessa sovellamme Suomen Elintarviketyöläisten työehtosopimusta. Hakijalta odotetaan valmiutta myös kolmivuorotyöhön. Työ on kokoaikainen.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Antti Saira, puh. +358 44 585 9162. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

 Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Hae työtä

Elintarviketyöntekijä, Kymenlaakso Kouvola

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 12.11.2021 – 12.12.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Tanja Ahokas

HR-asiantuntija +358 44 723 8475

tanja.ahokas@go-on.fi