Elintarviketuotantoon Vaissi Oy:lle

Elintarviketuotantoon Vaissi Oy:lle

Vaissi Oy on vuonna 1829 perustetusta maatilasta Euroopan suurimmaksi kaalikääryleiden valmistajaksi kasvanut perheyritys. Tänä päivänä valmistamme myös omilla tuotemerkeillä valmisruokaa ja tavoitteemme on kasvaa sen myötä. Olemme investoineet uuteen tehtaaseen, jossa valmistetaan huippukokki Tomi Björckin nimikkoannokset. Sijaitsemme kauniissa maalaismaisemassa Keuruun Haapamäellä.  

Nyt tarvitsemme kasvun mahdollistajia! 

Etsimme asiakkaallemme Vaissi Oy:lle TEKIJÖITÄ Keuruun Haapamäelle vakituisiin työsuhteisiin sekä määräaikaisiin työsuhteisiin sesonkiin elokuusta tammi-helmikuulle. Haussa otetaan huomioon myös oppisopimusmahdollisuudet! 

Kaalikääryletehtaalla ja valmisruuan kokoonpanotehtaalla työtehtäviisi kuuluvat monipuolisesti valmisruuan tekemiseen liittyvät työt. Esimerkiksi kaalikääryleiden ja valmisruokien eri vaiheet alun esivalmistelun tehtävistä, annostelusta, paistosta aina pakkaamiseen. Tehtävässä menestyminen vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa ja ymmärrystä, sillä reseptit ja lomakkeet ovat suomeksi. Pääsääntöinen työaika on maanantaista perjantaihin klo 6-14.30 40 h/viikko, joten työt eivät tässä tapauksessa häiritse harrastuksiasi tai perhe-elämääsi. 

Lehtitehtaan määräaikainen sesonkityö on kaksivuorotyötä klo 6-14 ja 14-22 40 h/viikko lisätyömahdollisuudella. Suomen kielen taito katsotaan eduksi, mutta sujuvalla englannilla pärjää. Työ sopii hyvin pariskunnille sekä sesonkitöistä kiinnostuneille henkilöille. Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.  

Kaikkiin työpisteisiin toivomme hakijalta ripeää otetta työskentelyyn, hyvää peruskuntoa, iloista asennetta sekä valmiutta työskennellä itsenäisesti, parin kanssa ja sekä tiimissä. Hygieniapassi ja salmonellatodistus vaaditaan työntekijältä, mutta niiden puuttuessa asiakas on valmis auttamaan sinua niiden hankkimisessa. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen elintarvikkeiden kanssa työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä, koska saat tehtävään kattavan perehdytyksen.  

Pääset tutustumaan tarkemmin Vaissin työtehtävään osoitteessa: https://youtu.be/mxO3TRzhKNg.   

Lue myös haastattelu paikkakunnalle muuttaneesta pariskunnasta, jotka työskentelevät Vaissilla https://www.vaissi.fi/jesse-ja-erin-toissa-vaissilla/ 

Vaissi tarjoaa sinulle mukavan ja monipuolisen työyhteisön sekä työpaikan, joka arvostaa aidosti työntekijöitään. Asia on mitattu juuri valmistuneessa työhyvinvointikyselyssä, jossa myös esimiestyö sai huippuarvosanat.  

Elintarvikeala on vakaa ja turvallinen ei suhdanneherkkä toimiala. Ruokaa aina tarvitaan, joten annat panoksesi myös yhteiskuntamme toimivuudelle.  

Vaissi haluaa tukea työntekijöidensä työhyvinvointia erilaisilla työsuhde-eduilla, kuten hierontapalveluilla sekä Smartum kulttuuri- ja liikuntaseteleillä. Näistä kerromme lisää työhaastattelussa paikan päällä, jossa mahdollista tutustua tuotantoomme ja työporukkaamme. Palkkaus on TES:n mukainen + talokohtaiset lisät. 

 

Jos koet olevasi etsimämme tekijä, pääset jättämään hakemuksesi tehtävään Go On:n nettisivujen kautta. Kerrothan hakemuksessasi etsitkö vakituista työsuhdetta vai haluaisitko päästä sesongin ajaksi mukaan Vaissin menestystarinaa.  

Rekrytoinnista vastaa Go On Jyväskylä. Hakuaika päättyy 29.5.2022, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-koordinaattori Pinja Hytönen/ 040 820 6963/ pinja.hytonen@go-on.fi 

Tule mukaan toteuttamaan Vaissin tarinaa ja perinteisiä sekä tulevaisuuden ruokaelämyksiä.  

Lue lisää:  

Hae työtä

Elintarviketuotantoon Vaissi Oy:lle, Keski-Suomi, Pirkanmaa Jyväskylä, Jämsä, Keuruu, Multia, Petäjävesi, Saarijärvi, Mänttä-Vilppula, Ruovesi, Virrat

Työsuhteen muoto: Ei määritelty

Hakuaika: 09.05.2022 – 29.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Pinja Hytönen

HR-koordinaattori +35840 820 6963

pinja.hytonen@go-on.fi