Elintarviketeollisuuden työntekijä

Elintarviketeollisuuden työntekijä

Etsimme arvostetulle asiakkaallemme Ouluun

ELINTARVIKETEOLLISUUDEN TYÖNTEKIJÖITÄ

Asiakkaamme on pitkäaikainen elintarviketeollisuuden toimija, joka on valmistanut laadukkaita ja suosittuja tuotteitaan kuluttajille jo useiden vuosikymmenten ajan.

Etsimme asiakkaallemme reippaita työntekijöitä monipuolisiin elintarviketeollisuuden tuotantotehtäviin. Työt sisältävät pääasiassa mm. linjastotyötä, laaduntarkkailua sekä prosessin yleistä puhtaanapitoa. Tehtävässä käsitellään erilaisia koneita, joten toivomme työntekijältä intoa oppia uutta. Työ on fyysistä ja sisältää paljon seisomista, joten hyvä fyysinen kunto auttaa pärjäämään tehtävässä.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työsuhde on määräaikainen. Tehtävässä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti ma-pe klo 6-14. Satunnaisia viikonlopputöitä saattaa ilmetä ja tehtävässä on optio 2-vuorotyölle. Palkka määräytyy Elintarvikealojen TES:n mukaan kokemusvuosien perusteella ja on vähintään 11,05€/h. 

Edellytämme hakijalta

  • reipasta ja motivoitunutta työotetta
  • hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme

  • mielenkiintoiset työtehtävät
  • mukavan työyhteisön
  • jatkuvan tuen työsuhteesi aikana
  • säännölliset työajat
  • mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Salla Heikkilä 0400 548 811. 

Hae työtä

Elintarviketeollisuuden työntekijä, Pohjois-Pohjanmaa Oulu

Työsuhteen muoto: Määräaikainen osa-aikainen

Hakuaika: 18.07.2023 09:30 – 30.09.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES, vähintään 11,05€/h

Käsittelijä:

Salla Heikkilä

HR-asiantuntija +358 400 548 811

salla.heikkila@go-on.fi