Elintarviketeollisuuden tuotantotyöntekijä, Vaala

Elintarviketeollisuuden tuotantotyöntekijä, Vaala

Etsimme asiakkaallemme VAALAAN

ELINTARVIKETEOLLISUUDEN TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Asiakkaamme on perinteikäs, luotettava elintarviketeollisuuden vahva osaaja, joka on toiminut omalla alallaan vuosikymmeniä. Laadukas työnjälki, yhteen hiileen puhaltaminen sekä positiivisuus näkyvät yrityksen kaikessa tekemisessä. Nyt he etsivät joukkoonsa uutta tekijää, jolla on mielenkiintoa elintarvikealalle sekä motivaatiota uuden oppimiseen!


Etsimme kokopäiväistä työntekijää monipuolisiin elintarviketeollisuuden tuotannon tehtäviin. Tuotannossa on mahdollisuus oppia uutta ja päästä haastamaan itseään esimerkiksi lähetysten tarkastusten ja erikoistuotteiden parissa. Toivomme hakijalta teknistä osaamista ja eduksi katsomme koulutuksen tai aiemman työkokemuksen teollisuudesta. Tärkeintä on kuitenkin työtä pelkäämätön asenne ja halu oppia uutta! Työ on osaltaan fyysistä ja jalkojen päällä seisomista, joten sen vuoksi hakijalta edellytetään hyvää fyysistä kuntoa.

 

Tavoitteemme on löytää pitkäaikainen, sitoutunut työntekijä. Työ tapahtuu tiiviissä, positiivisessa työyhteisössä, joten toivomme hyviä yhteistyötaitoja sekä tiimihenkeä. Työ on pääosin vuorotyötä arkena, sesonkiaikoina (esim. pääsiäinen, joulu, juhannus) voi olla myös viikonloppuisin töitä. Palkkaus on TES:n mukainen.

Odotamme hakijalta:

  • Reipasta työotetta ja kiinnostusta oppia uutta
  • Motivaatiota rutiininomaiseen työhön
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Hygieniapassia

Eduksi katsomme teknisen osaamisen ja kokemuksen teollisuudesta.

Tarjoamme:

  • Kokopäivätyön mukavassa työympäristössä ja -yhteisössä
  • Tilaisuuden päästä kehittymään elintarvikealan ammattilaiseksi
  • Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen!

 

Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työn kesto: n. 6-12 kk, mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen
Palkkaus: TES:n mukaan

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.go-on.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntijat Ulla Kolehmainen puh. 044 330 8824, sekä HR-koordinaattori Aino Maaninka 040 054 8811. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.

Hae työtä

Elintarviketeollisuuden tuotantotyöntekijä, Vaala, Go On , Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa Vaala, Muhos, Oulu, Utajärvi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 15.02.2021 17:00 – 08.03.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Ulla Kolehmainen

HR-asiantuntija, SHL +358 44 330 8824

ulla.kolehmainen@go-on.fi