Elintarviketeollisuuden tuotantotyöntekijä

Elintarviketeollisuuden tuotantotyöntekijä

Go On Oulu etsii asiakkaalleen Ouluun

ELINTARVIKETEOLLISUUDEN TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

monipuolisiin tuotannon tehtäviin. Työtä tehdään 2-vuorossa arkisin ja mahdollisesti lauantaisin. Aiempaa työkokemusta ja/tai koulutusta elintarviketyöstä ei vaadita, mutta se luetaan eduksi. Lisäksi eduksi luetaan aikaisempi kokemus tuotannosta ja erilaisten koneiden käytöstä. Hygieniapassi vaaditaan, mutta se voidaan tarvittaessa suorittaa työsuhteen alussa. Tärkeintä ovat motivaatio ja asenne työtä kohtaan!

Hakemamme työntekijä on reipas ja työtä pelkäämätön, joka kykenee itsenäiseen työhön. Työ on fyysistä ja sisältää paljon seisomista, joten hakijan on oltava hyvässä fyysisessä kunnossa ja pystyttävä työskentelemään erilaisissa työolosuhteissa. Työssä tullaan käyttämään erilaisia koneita, joten toivomme työntekijältä valmiuksia ja intoa oppia tällaiseen työhön.

Hakijalle tarjoamme:
– Kokopäivätyön
– Säännölliset työajat
– Haasteelliset ja monipuoliset työtehtävät kokeneillekin elintarvikealan osaajille
– Mahdollisuuden oppia elintarviketuotannon osaajaksi

– Modernit laitteet
– Kannustavan ilmapiirin

Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Palkkaus: Elintarvikealan TES
Työn arvioitu kesto: Joulukuu 2021, mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen

Jos olet ripeä ja tekevä henkilö, jätäthän hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta. Paikat täytetään heti kun sopivat henkilöt löydetään ja haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntijat Ulla Kolehmainen puh 044 330 8824, sekä HR-koordinaattori Aino Maaninka 040 054 8811.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.

Hae työtä

Elintarviketeollisuuden tuotantotyöntekijä, Pohjois-Pohjanmaa Oulu

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 16.04.2021 17:00 – 24.05.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Elintarvikealan TES

Käsittelijä:

Ulla Kolehmainen

HR-asiantuntija, SHL +358 44 330 8824

ulla.kolehmainen@go-on.fi