Elintarviketeollisuuden kesätyöntekijä

Elintarviketeollisuuden kesätyöntekijä

Go On Oulu etsii asiakasyritykselleen

ELINTARVIKETEOLLISUUDEN KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Yritys on Pyhännällä sijaitseva, yli 80 alan ammattilaista työllistävä, useiden tunnettujen elintarvikemerkkien sopimusvalmistuskumppani.
Tarjolla on niin nuorelle, kuin kokeneemmallekin alasta kiinnostuneelle hieno tilaisuus päästä työskentelemään elintarviketeollisuuden parissa. Työtehtäväsi ovat monipuolisia elintarviketeollisuuden työtehtäviä, joissa pääset kehittymään halusi ja kykysi mukaan.

Olet hakemamme tekijä, mikäli sinulla on:

– Reipas, innokas ja vastuullinen työote
– Aito halu oppia uusia asioita
– Mahdollisuus työskennellä 2 tai 3 -vuorotyössä
– Kyky toimia sekä ryhmässä, että itsenäisesti
– Hygieniapassi

Eduksesi luetaan myös:

– Aiempi työkokemus
– Hyvä peruskunto elintarvikealan työhön

Osa työtehtävistä sekä nuorempien kesätyöntekijöiden (15-18-vuotiaat) työtehtävät tehdään päivävuorossa tai keskeytyvässä kaksivuorossa. Täysi-ikäiset tuotannon kesätyöntekijät tulevat työskentelemään myös keskeytyvässä kolmivuorossa.

Kesätyön kesto voi olla kuukaudesta koko kesän yli kestävään työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja mahdollisesti osassa työtehtäviä töitä on tarjolla pidemmälle syksyyn asti. Laitathan siis hakemukseesi myös mahdolliset aloitus- ja lopettamispäivämäärät.

Mikäli koet olevasi hakemamme ahkera ja tiimityöskentelykykyinen työntekijä, täytä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi mahdollisimmat pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Huomioithan, että emme pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia. 
Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Oulun HR-koordinaattori Aino Maaninka +358 40 054 8811 ja HR-harjoittelija Aija-Riina Loukkola +358 40 058 0352.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Hae työtä

Elintarviketeollisuuden kesätyöntekijä, Pohjois-Pohjanmaa Pyhäntä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 10.06.2021 10:30 – 21.06.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Elintarvikealan TES

Käsittelijä:

Aija-Riina Loukkola

HR-harjoittelija +358 40 058 0352

aija-riina.loukkola@go-on.fi