Elementtirakentaja, Sievi Element Oy, Sievi

Elementtirakentaja, Sievi Element Oy, Sievi

Etsimme asiakkaallemme SIEVI ELEMENT Oy:lle ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ Sieviin loppukesän ja alkavan syksyn kiireisiin. 

Sievi Element Oy kuuluu Sievi Group -konserniin. Juuret ovat Sievitalossa, jossa he ovat jo pitkään erikoistuneet parhaiden rakennusratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen. He tietävät täsmälleen, miten toimivat ja kuinka kustannustehokkaat elementtiratkaisut tehdään. Sievin Hannunkankaan elementtitehtaalla he tekevät kaikki Sievi Groupin elementtiratkaisut. Vuosittain valmistuu satoja kohteita ympäri Suomen.

Elementtityöntekijän tehtävissä rakennat taloelementtejä eri työpisteillä uudessa vasta valmistuneessa tehtaassa Sievissä.  Rakennusalaa opiskelevalle tässä olisi oiva tilaisuus kartuttaa ammattitaitoa lisää! Olet aikaansaava, ripeäotteinen tekijä ja oma-aloitteisena työntekijänä tartut tehtäviin innokkaasti. Eduksesi katsotaan, jos omaat aiempaa kokemusta seinäelementtien valmistuksesta tai rakennusalan työtehtävistä tai sinulla on jo talonrakentajan tutkinto suoritettuna. Sinulla voi olla kotiremontoijan taitoja tai innokasta halua oppia rakennusalasta lisää, nämäkin ovat valttejasi työpaikan saamiseen.

Saat toki hyvän perehdytyksen tehtaan työtehtäviin, kun työt alkavat.

Työ on keskeytyvää 3-vuorotyötä, joten viikonloput ovat vapaata. Työt alkavat heti/ sopimuksen mukaan ja mahdollisuus jatkaa vuoden loppuun saakka. 3-vuorotyön takia odotamme sinun olevan vähintään 18-vuotias.

Sinulta toivomme:
– Rakennusalan työkokemusta/ Rakennusalan koulutusta tai rakennusalan opiskelija
– Piirustusten lukutaitoa ->opetetaan työssä, jos et vielä osaa
– Erinomaista työasennetta
– Huolellista ja tarkkaa työnjälkeä
– Tiimihenkeä ja paineensietokykyä

Työntekijänä saat Go On:in henkilöstöetuohjelman edut käyttöösi sekä kattavan perehdytyksen. 
Palkkaus on osaamisesi/ tes:n mukainen. Pääset osaksi mukavaa työtiimiä ja voihan määräaikainen työ johtaa myöhemmin vakituiseen työsuhteeseen.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Haastatteluja voidaan tehdä videotyökalun avulla. Kerro hakemuksessasi milloin voisit työt aloittaa ja minne saakka voit töitä jatkaa.

Laita hakemuksesi heti www.go-on.fi ja varmista paikkasi, sillä valintoja voidaan tehdä jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Sanna Laitala 040 038 5010 tai sanna.laitala@go-on.fi

Hae työtä

Elementtirakentaja, Sievi Element Oy, Sievi, Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Lestijärvi, Toholampi, Veteli, Alavieska, Kalajoki, Nivala, Reisjärvi, Sievi, Ylivieska

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 02.08.2022 – 28.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Ammattitaito/ Tes

Käsittelijä:

Sanna Laitala

HR-päällikkö, SHL +358 400 385 010

sanna.laitala@go-on.fi