Dumpperikuski

Dumpperikuski

Veljekset Kellola Oy on vuonna 1998 perustettu maanrakennusalan yritys, joka tarjoaa ammattitaitoista palvelua pääsääntöisesti Raahen seudulla, mutta tarvittaessa ympäri Suomen. Koulutettu henkilökunta ja laaja alihankkijaverkosto varmistavat riittävän kapasiteetin suurtenkin projektien hoitamiseen. Toiminnan kasvaessa ammattilaisjoukko kaipaa nyt vahvistusta monipuolisten projektien toteuttamiseen.

Haemme asiakasyrityksellemme Veljekset Kellola Oy:lle DUMPPERIKUSKEJA monipuolisiin työmaakohteisiin Raaheen, Kalajoelle ja Kannukseen. Aiempi kokemus vastaavista ajotehtävistä katsotaan sinulle eduksi. Edellytämme voimassa olevia työturvallisuuskorttia ja Tieturva 1 -korttia. Työturvallisuuskortin voit tarvittaessa suorittaa verkkokurssina meidän kauttamme.

Tarjolla on monipuolinen tehtävä kasvavassa raahelaisyrityksessä ja hyväntuulisessa työyhteisössä, jossa saat myös mahdollisuuden kasvattaa ammattitaitoasi. Kollegoiltasi saat asianmukaisen perehdytyksen ja tuen tehtävään.

Työt alkavat kevään aikana. Palkkaus on neuvoteltavissa ja perustuu infra-alan työehtosopimukseen. Työntekijöiden tarve on pitkäaikainen eli tehtävässä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työtä

Dumpperikuski, Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa Kannus, Kalajoki, Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 30.03.2021 – 18.04.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi