Digimyyjä

Digimyyjä

Jarmo Rinta-Jouppi Oy on yksi Suomen suurimmista autokauppaketjuista. Vuonna 1987 perustettu ketju on erikoistunut sekä käytettyjen, että uusien autojen, sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin.  J. Rinta-Joupilla on yhteensä 15. toimipistettä kymmenellä eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Seinäjoella. Se työllistää yli 200 automyynnin asiantuntijaa, vuosimyynnin ollessa yli 17 000 ajoneuvoa. Maan merkittävimpiin ja arvostetuimpiin kuuluvan vaihtoautokaupan merkkiedustuksiin kuuluu Ford, Kia, Mitsubishi, Adria, Kabe, Sun Living, sekä Bürstner.

 

Etsimme nyt asiakkaallemme J. Rinta-Jouppi Oy:lle DIGIMYYJIÄ vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin uuteen hallinnon ja markkinoinnin toimipisteeseen Tampereen Hatanpäälle. Kyseessä on suorarekrytointi, eli valittu henkilö työllistyy suoraan J. Rinta-Jouppi Oy:n palvelukseen. Digimyyjä palvelee asiakkaita J. Rinta-Joupin digitaalisissa myyntikanavissa, vastaa myynnistä ja välittää yhteydenottopyyntöjä sekä tarjouksia eteenpäin. Puhelin on digimyyjän tärkeä työkalu. Tehtäviin kuuluu myös chat-asiakaspalvelukanavan kokonaisvaltainen hoito.

 

Edellytämme Sinulta:

-Sosiaalisen median ja digitaalisten järjestelmien hyvää tuntemusta

-Organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta

-Selkeää suullista ilmaisua sekä erinomaista kirjoitustaitoa

-Reipasta ja myyntihenkistä asennetta

 

Tarjoamme:

-Monipuolisen työnkuvan ja vaihtelevat työtehtävät

-Osaamisesi mukaisen palkan

-Ammattitaitoisen tiimin tuen

-Vakituisen työsuhteen

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan loppukesästä. Työaika sijoittuu koko viikolle maanantaista sunnuntaihin, aamu- ja iltavuoroihin. Palkkaus muodostuu pohjapalkasta sekä provisiosta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen p. 0400 180 952 (arkisin klo 8-16).

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Digimyyjä, Go On , Pirkanmaa Tampere

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 29.06.2020 – 09.07.2020 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Iida Makkonen

HR-asiantuntija +358 400 180 952

iida.makkonen@go-on.fi