Content creator e-commerce

Content creator e-commerce

Hyvän unen asiantuntija Familon hakee verkkokauppaosaajaa!

 

Etsimme verkkokaupan sisällöntuotannon ammattilaista Helsingin Lauttasaaren pääkonttorille, työsuhde on vuoden määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Pääset toteuttamaan ja kehittämään Familonin verkkoliiketoimintaa ja digitaalista brändiviestintää osana myynnin ja markkinoinnin tehotiimiä. Sinulla on kokemusta verkkokaupan sisällöntuotannosta ja olet kiinnostunut kampanjasuunnittelusta. Sosiaalisen median ja jäsenmarkkinoinnin ylläpito on sinulle tuttua ja luontevaa.

Olet sulava kirjoittaja ja katsot maailmaa kaupallisin silmin. Sinulla on visio ja olet aina täynnä uusia ideoita. Kykenet itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn ja nautit monipuolisista työtehtävistä. Kykenet suunnittelemaan ja toteuttamaan kaupallisia kokonaisuuksia ja julkaisemaan tuottamasi sekä koordinoimasi sisällöt aikataulussa. Olet kiinnostunut hyvinvoinnista ja unesta, sinulla on visuaalista silmää ja olet innokas oppimaan uutta.

Entuudestaan sinulla on…

  • kokemusta verkkokaupan sisällöntuotannosta ja SEO-osaamista
  • kokemusta tuotekokonaisuuksien myynnistä tarinallisin keinoin
  • kokemusta verkkokaupan kehittämisestä
  • kokemusta jäsenviestinnästä: uutiskirjeet, some, kilpailut
  • ratkaisuhakuinen ja aloitteellinen tapa työskennelä
  • sujuva kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito

Familonilla saat vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, joissa kehityt ammatillisesti. Lauttasaaren pääkonttori tarjoaa viihtyisät tilat hyvien kulkuyhteyksien päässä, ja sinulla on myös mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Työsuhde-edut ovat kattavat, työvälineiksi saat verkkokaupan ja analytiikan järjestelmät, sekä työvälineet SEO-työhön, somen ylläpitoon, kilpailuihin, uutiskirjeisiin sekä Adobe CC ja MSOffice.

 

Haluatko olla osa Familonia?

Näytä meille mitä osaat ja kerro miksi sopisit juuri Familonille esimerkiksi videon tai kirjallisen hakemuksen muodossa. Liitä CV hakemuksen mukaan. Hakemukset 12.6.2023 mennessä. Hae pian, paikka täytetään heti sopivan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Helsingin Kimmo Hanhisuanto, kimmo.hanhisuanto@go-on.fi, puh. 040 761 1808

 

Familonista

 

Tarinamme syntyi pohjoisen unen mailla, syvän pimeyden ja loputtoman valon äärellä. Sen ainutlaatuisuudesta rakennamme hyvää unta. Hyvä uni on hyvinvointia puhtaimmillaan, tapamme pitää huolta itsestämme ja muista. Vastuulliset valinnat, herkimmillekin sopivat materiaalit ja pohjoinen design ovat kaiken keskiössä. Unituotteemme pitävät huolta hyvästä unestasi, joka yö.

 

Jo vuodesta 1966 Familon on ollut osana suomalaisten hyvinvointia kaikkialla missä nukumme, kodeista julkisiin tiloihin. Rakennamme hyvän unen Familon-brändiä monikanavaisesti verkkokaupassa, myymälöissä, vähittäiskauppakanavissa sekä hotelli- ja majoituskohteissa hyödyntäen eri medioita. Haluamme tarjota kiinnostavaa ja monipuolista sisältöä hyvästä unesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Haluamme inspiroida, yllättää ja ilahduttaa.

 

Wendre Finland Oy kuuluu Wendre Group -konserniin, joka on yksi Euroopan johtavia vuodetuotteiden valmistajia. Tarjoamme kaiken mitä hyvään uneen tarvitaan – tuotevalikoimaamme kuuluvat sängyt, patjat, sijauspatjat, peitot, tyynyt, lakanat ja pyyhkeet. Liiketoimintamme jakaantuu kahteen osa-alueeseen: myymme ja kehitämme Familon-brändiä, sekä myymme Private Label -unituotteita vähittäiskaupoille.

 

Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuuden Familonia!

#familon #purenordicsleep www.familon.fi

Hae työtä

Content creator e-commerce, Uusimaa Espoo, Helsinki, Vantaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 26.05.2023 – 12.06.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Kimmo Hanhisuanto

yksikönjohtaja / yrittäjä, SHL, suorahakukonsultti +358 40 761 1808

kimmo.hanhisuanto@go-on.fi