CNC-koneistajia, Alteams Oy

CNC-koneistajia, Alteams Oy

Oletko sinä etsimämme koneistaja?

Etsimme Alteams Oy:lle CNC-KONEISTAJIA Laihian yksikköön.
Työnkuvaan kuuluu alumiinituotteiden koneistustehtäviä, kuten kappaleiden ja työkalujen vaihtoa, laaduntarkastusta sekä jälkikäsittelyä. Työtä tehdään työpisteen ja tilauskannan mukaan arkisin yhdessä, kahdessa tai kolmessa vuorossa. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Go On Seinäjoen välille. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus siirtyä myöhemmin Alteamsin omille kirjoille.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet kiinnostunut koneistustehtävistä ja haluat kehittyä alan osaajaksi. Työskentelet huolellisesti ja tarkasti, kuitenkin varmistaen tehokkaan työtahdin.
Toivomme hakijoilta kone- ja metallialan perustutkintoa tai muuta teknisen alan koulutusta. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös ohjelmointitaito. Koneissa on käytössä Siemens- ja Fanuc-ohjausjärjestelmät.

Tarjoamme sinulle:

-työn, jossa pääset oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi
-ammattitaitoisen työyhteisön tuen
-työn kasvavassa yrityksessä, jolla on suotuisat tulevaisuudennäkymät
-hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7
-huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme -paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Toivomme sinulta:

-soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta -huolellista ja tarkkaa työotetta
-halua kehittyä koneistuksen ammattilaiseksi -motivoitunutta asennetta työntekoon -vuorotyövalmiutta

Hakuprosessi:

Tunnistitko itsesi? Lähetä hakemuksesi järjestelmäämme hakulinkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:

Go On Seinäjoen HR-asiantuntija
Terhi Pölönen
terhi.polonen@go-on.fi
+358 40 128 7721 (arkisin klo 8-16)

Palkka

Palkkauksessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Aikaisempi kokemus ja osaaminen otetaan huomioon.

Alteams Group on globaalisti toimiva alumiinivalimokonserni, joka työllistää yhteensä noin 1200 henkilöä, Suomessa noin 160 henkilöä. Alteams Finland Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Laihialla ja Lopella. Alteams Groupin tärkeimpiä arvoja ovat korkeatasoiset tuotteet sekä henkilöstön hyvinvointi. Kevytmetallivalutuotteita valmistetaan mm. konepaja-, tietoliikenne-, auto- ja elektroniikkateollisuudelle. Yritys toimii aallonharjalla toimittaen tuotteitaan laajasti mm. hyötyajoneuvojen ja liikennevälineiden sähköistymiseen ja siten on osana liikkumisen sähköistymistä. Alteams Group on osa kansainvälistä Kuusakoski -konsernia.

Hae työtä

CNC-koneistajia, Alteams Oy, Pohjanmaa Laihia

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 06.09.2023 – 30.09.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Terhi Pölönen

HR-asiantuntija +358 40 128 7721

terhi.polonen@go-on.fi