CNC-koneistaja Supset Oy:lle

CNC-koneistaja Supset Oy:lle

Supset Oy on Pohjois-Savossa, Leppävirralla toimiva CNC-koneistukseen keskittyvä perheyritys. Vuonna 2005 perustettu yrityksemme työllistää 24 alan ammattilaista. Olemme joustava ja monipuolinen koneistuksen sopimusvalmistaja.

Toimintamme perustana ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet, jotka ovat mahdollistaneet yrityksemme kehittymisen. Tärkeimpiä arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, rehellisyys ja palvelualttius. Tavoitteenamme on luoda pitkäjänteistä, kustannustehokasta yhteistyötä sopimusasiakkaidemme kanssa.

Haemme asiakkaallemme Supset Oy:lle ammattitaitoista CNC-KONEISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Leppävirralle!

Hakijalta edellytämme:
– alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta
– itsenäistä työotetta
– hyviä tiimityötaitoja

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työpaikan mukavassa ja tiiviissä työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja ammattitaitoa. Työ on 2-vuorotyötä: aamuvuoro maanantaista – perjantaihin klo 6–14 ja iltavuoro maanantaista – torstaihin klo: 14–00, iltavuorossa perjantait vapaana. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja haemme työntekijää suorarekrytointina vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaamme kirjoille.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi palkkatoiveineen ohessa olevan linkin kautta. Hakijoiden haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-päällikkö Sanna Salmi, 040 175 7224 / sanna.salmi@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

CNC-koneistaja Supset Oy:lle, Pohjois-Savo Leppävirta

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 16.05.2021 – 27.06.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Sanna Salmi

HR-päällikkö, SHL +358 40 175 7224

sanna.salmi@go-on.fi