CNC-koneistaja, Memar Oy

CNC-koneistaja, Memar Oy

Vuonna 1980 toimintansa aloittanut Memar Oy on tänä päivänä kokonaan johdon omistama ja vakavarainen yritys, joka toimii neljällä paikkakunnalla ja työllistää yhteensä 85 henkilöä. Pirkkalan ja Toijalan yksiköt keskittyvät lämpökäsittelyyn ja taontaan, Virrat ja Seinäjoki puolestaan koneistukseen.

Toimintansa laajentuessa Memar hakee nyt joukkoonsa uusia vahvistuksia. Kokeneiden ammattilaisten lisäksi etsimme myös tulevaisuuden tekijöitä, jotka voivat oppia konkareilta.

Etsimmekin Memar Oy:lle Seinäjoelle

CNC-KONEISTAJIA

vakituisiin työsuhteisiin. Työtehtäväsi pitää sisällään pääasiassa CNC-koneiden käyttöä sekä ohjelmointia. Työtä tehdään tilauskannan mukaan yhdessä tai kahdessa vuorossa.

Alan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi, mutta meille on tärkeintä, että sinulta löytyy oppimiskykyä sekä halua kehittyä koneistuksen ammattilaiseksi. Sinulla on reipas ja vastuuntuntoinen asenne työtä kohtaan, ja kykenet työskentelemään itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä viihtyisän työympäristön. Työhön saat kattavan perehdytyksen ja tueksesi kannustavat työkaverit.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan Go On Seinäjoen kanssa. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Terhi Pölönen, puh. 040 128 7721, terhi.polonen@go-on.fi. 

Me Go Onilla tarjoamme sinulle:
– elämäntilanteeseesi sopivan työsuhteen
– aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan
– hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7
– huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme
– paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Hae työtä

CNC-koneistaja, Memar Oy, Etelä-Pohjanmaa Seinäjoki

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 04.09.2023 – 24.09.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Terhi Pölönen

HR-asiantuntija +358 40 128 7721

terhi.polonen@go-on.fi