CNC-koneistaja, Etra

CNC-koneistaja, Etra

Haemme Etra Oy:n Engineering Plastics -yksikköön kahta CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen

  

Kiinnostaako sinua työskennellä muovin työstön parissa, missä sinulla on käytössäsi moderni konekanta sekä 30-henkinen työyhteisö, missä opit ja ilot jaetaan yhdessä?

  

Toimenkuvaasi kuuluu muunmuassa asetusten tekemistä jyrsimelle tai sorville. Työ on sekä piensarja- että massatuotantoa. Työpisteesi sijaitsee Hyllilänkadulla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

   

Odotamme hakijoilta:

-Ohjelmointiosaamista (Heidenhein/Fanuc)

-Cam osaamista (Etralla käytössä Surfcam)

-Oma-aloitteisuutta

   

Tarjoamme hakijoille:  

-Työpaikan vakavaraisesta kotimaisesta perheyrityksestä

-Kuukausipalkan sekä Kaupan TESin mukaiset lisät 

-Kannustavan ja yhteen puhaltavan työyhteisön tuet 

-Tuotantobonuksen koeajan päätyttyä

  

Työsuhde on vakituinen ja tehtävät alkavat marras-joulukuun aikana sovitusti. Työ on kaksivuorotyötä (6-14 ja 14-22). Tehtävässä maksetaan osaamisen mukaista palkkaa.

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa pian kuitenkin viimeistään 30.11. Lisätietoja tehtävästä Go-Onilla antaa Lauri Pelkonen, 040 570 0089, lauri.pelkonen@go-on.fi 

 

Koneistamme teknisistä muoveista lastuavan työstön menetelmillä piirustusten mukaisia liuku- ja kulutuspaloja, laakereita, holkkeja, rullia, pyöriä, johteita, korokepaloja yms. koneenrakennuskomponentteja. Muovin työstöön käytössämme on moderni CNC- konekanta, jolla valmistamme muovilevyistä, tangoista ja putkista muovikomponentteja mm. kone- ja laiterakennuksen, prosessiteollisuuden, paperi- ja metsäteollisuuden, kemianteollisuuden, laivanrakennuksen sekä elintarvike- ja lääketeollisuuden käyttökohteisiin.

Hae työtä

CNC-koneistaja, Etra, Pirkanmaa Tampere

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 09.11.2023 – 30.11.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Lauri Pelkonen

Yksikönjohtaja +358 40 570 0089

lauri.pelkonen@go-on.fi