CNC-koneistaja, Alteams Oy

CNC-koneistaja, Alteams Oy

Alteams Group on globaalisti toimiva suomalainen alumiinivalimokonserni. Heidän liikevaihtonsa on noin 90 miljoonaa euroa ja työllistämme yhteensä noin 1700 henkilöä. Suomessa henkilöstöä on noin 150.

Alteams Finland Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Laihialla ja Lopella. Alteams Oy on osa Kuusakoski Groupia.

Etsimme asiakkaallemme CNC-KONEISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Laihialle.

Monipuoliset työtehtävät sisältävät työstökoneen laadunseurantaa, terän vaihtoa, kappaleiden vaihtoa sekä valmistuksen suunnittelua esimerkiksi mittausten sekä työkalujen ja työstöarvojen valinnoilla.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen. Tällä hetkellä työtä tehdään kolmessa vuorossa, mutta valmius neli-/viisivuorotyöhön tulee valitulta löytyä. Työsi tueksi saat kasvavan yrityksen ammattitaitoiset työkaverit sekä mahdollisuuden alalla kehittymiseen.

Sinulta edellytämme CNC-koneistajan kokemusta. Kaikki työkokemus tuotannollisesta työstä ja CNC-koneistajan työstä katsotaan eduksesi. Aito kiinnostus ja motivaatio kehittää itseään alalla sekä työtehtävissä on tärkeää. Suomen kielen osaaminen katsotaan suureksi eduksi.

Palkkauksessa haluamme huomioida aikaisemman kokemuksesi, joten voit jättää hakemukseesi palkkatoiveesi sekä mahdollisen suosittelijan. Työt pääset aloittamaan sopimuksen mukaisesti, mutta kuitenkin mahdollisimman nopealla aikataululla.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi heti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoki-Vaasa HR-asiantuntija Saku Ojala, saku.ojala@go-on.fi, 040 594 8655

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Hae työtä

CNC-koneistaja, Alteams Oy, Pohjanmaa Laihia

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 18.11.2022 08:00 – 30.11.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Saku Ojala

HR-asiantuntija, SHL +358 40 5948 655

saku.ojala@go-on.fi