CNC-koneistaja

CNC-koneistaja

Kuukivi Betoni Oy on perheyritys, jolla on vankka kokemus luonnonkiven jalostuksesta. Yritys valmistaa huippunykyaikaisilla CNC koneilla laadukkaita CE-merkittyjä betoni- ja luonnonkivituotteita.

Haemme asiakkaallemme Kuukivi Betoni Oy:lle vakituista CNC-koneistajaa Viinijärvelle. 

Etsimme kokenutta CNC-koneistajaa, jolla on myös aiempaa osaamista ohjelmointitehtävistä. Odotamme sinulta ennen kaikkea huolellista työotetta sekä aitoa motivaatiota työntekoon. Lisäksi haluat oppia uutta ja sinulla on reipas asenne työntekoa kohtaan. Edellytämme myös sujuvaa suomenkielen taitoa. 

Työsuhde on kokoaikainen ja työtä tehdään aamuvuorossa. Palkkauksessa sovellamme rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Työsopimus solmitaan Go On Joensuun kanssa. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä myöhemmin suoraan Kuukivi Betonin palvelukseen.

Me Go Onilla autamme työhön liittyen, mutta panostamme hyvinvointiisi myös työn ulkopuolella. Tarjoamme sinulle alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Lisäksi kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin valtakunnallinen henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on yli 70 etuisuutta esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyen.

Kiinnostuitko? 
Tartu tilaisuuteen ja hae heti. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita heti haun käynnistyttyä. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- harjoittelija Johanna Pesonen, p. 050 533 6339 (ma-pe klo 8-16), johanna.pesonen@go-on.fi.
Hae työtä

CNC-koneistaja, Pohjois-Karjala Joensuu, Liperi

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 31.03.2021 – 02.05.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Johanna Pesonen

HR-harjoittelija +358 50 533 6339

johanna.pesonen@go-on.fi