Churro Artisteja kesäksi

Churro Artisteja kesäksi

Etsimme asiakkaallemme Kalajoelle CHURRO ARTISTEJA KESÄKSI espanjalaisten uppopaistettujen leivonnaisten valmistukseen ja myyntiin. Tarjolla on paikka useammalle iloiselle ja touhukkaalle kesätyöntekijälle!

Haemme ihmisten parissa viihtyviä sosiaalisia ja myyntihenkisiä persoonia, jotka pärjäävät niin keittiön puolella kuin myyntiluukullakin. Et tarvitse välttämättä aiempaa kokemusta, saat hyvän perehdytyksen ja tuen tehtävään. Tärkeintä on, että olet luonteeltasi avoin ja uskallat heittää persoonasi peliin ihmisiä kohdatessasi. Sinulla tulee olla hygieniapassi.

Ensimmäinen työntekijä tarvitaan heti ja seuraavat voivat aloittaa juhannuksen tienoilla. Työt jatkuvat koulujen alkuun saakka. Töitä on osa-aikaisesti, arviolta 6 tuntia päivässä churrerian aukioloaikojen puitteissa (klo 10.00-20.30). Töitä voi olla myös viikonloppuisin. Tuntipalkka on 12 euroa.

Jos sinulla on vielä kesätyöpaikka etsinnässä, jätä hakemuksesi linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työtä

Churro Artisteja kesäksi, Pohjois-Pohjanmaa Kalajoki

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen

Hakuaika: 31.05.2021 – 20.06.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: 12 €/h

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi