Chat-työntekijäksi Pihla Group Oy:lle

Chat-työntekijäksi Pihla Group Oy:lle

Pihla Group Oy on Suomen ikkunamarkkinoiden suurin toimija, joka valmistaa ikkunoita ja ovia Pihla-, PihlaPRO, Tiivi-, Profin-, Klas1 ja Sydänpuu-tuotemerkeillä. Tuotantolaitokset sijaitsevat Keski-Pohjanmaalla Kannuksessa, Pirkanmaalla Ruovedellä, Pohjois-Pohjanmaalla Haapajärvellä, Kuusamossa, Pudasjärvellä ja Joutsassa. Pihla Group työllistää Suomessa 650 työntekijää.

Etsimme Pihlalle ja Tiiville CHAT-TYÖNTEKIJÄÄ osa-aikaiseen työsuhteeseen Jyväskylään.

Chat-työntekijänä tehtäviisi kuuluu asiakkaiden yhteydenottoihin vastaaminen chat-palvelun kautta. Tavoitteenasi on pystyä vastaamaan asiakkaan ongelmiin ja kysymyksiin mahdollisimman kattavasti, jotta jokainen asiakas saa asiantuntevaa palvelua. Työt alkavat perehdytyksellä helmikuun alkupuolella.

Työvuoroja on arki-iltaisin klo 15:45-20:00, sekä lauantaisin klo 9.45-16:00. Viikkotyöaika on tyypillisesti noin 10-15 tuntia, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Pääset halutessasi itse vaikuttamaan vuoroihisi.

Odotamme Sinulta:

Aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Chat-työntekijänä aktiivinen ja ratkaisukeskeinen työote on tärkeää, sillä työntekijänä haluat tarjota jokaiselle asiakkaalle parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen Pihla Groupilla. Toivomme valitulta tekijältä halua sitoutua tehtävään pitkäksi aikaa.

Edellytämme erinomaista suomenkielentaitoa valitulta chat-työntekijältä.

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Perehdytysjakson jälkeen olet Tiivin ja Pihlan tuotteiden ja palveluiden asiantuntija.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työn kasvavassa yrityksessä kehittymismahdollisuuksien kera.

Työsuhde solmitaan aluksi 6 kuukaudeksi vuokratyösuhteena. Motivoituneella tekijällä on mahdollisuus myöhemmin vakinaistua Pihla Groupille.  

 

Kiinnostuitko? Käy jättämässä hakemuksesi meille jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla!

Mikäli jokin jäi mietityttämään, lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 040 173 9797, essi.kalajanniska@go-on.fi

Hae työtä

Chat-työntekijäksi Pihla Group Oy:lle, Go On , Keski-Suomi Jyväskylä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen

Hakuaika: 13.01.2021 – 27.01.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Kilpailukykyinen

Käsittelijä:

Essi Kalajanniska

HR-asiantuntija, SHL +358 40 173 9797

essi.kalajanniska@go-on.fi