Burgerien valmistaja

Burgerien valmistaja

Bursalad Hyvinkään Pavinmäessä on jo muutamassa kuukaudessa noussut kaikkien burgerien ystävien huulille Hyvinkäällä ja muualla Etelä-Suomessa.
Bursalad on tunnettu erityisesti loistavista smash-burgereistaan, monipuolisesta tarjonnasta sekä itsetehdyistä majoneeseista ja kastikkeista.

Etsimmekin nyt asiakkaallemme Bursaladille kasvun tueksi,

BURGERIEN VALMISTAJAA

osa-aikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti burgereiden kasaaminen, smash-pihvien paisto ja muut ruuan valmistustehtävät sekä mahdollisuuksien mukaan kassatyöskentely.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, koska kuumassa keittiössä smash-pihvien paisto ei ole lasten leikkiä 🙂 sekä erittäin reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja hyviä asiakaspalvelutaitoja.
Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavanlaisista työtehtävistä sekä mahdollisen alan koulutuksen. Hygieniapassi on tehtävässä pakollinen.

Tarjoamme sinulle hyvin mielenkiintoisen ja opettavaisen työn alansa kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä, mahtavat työkaverit sekä mielekkään työympäristön.

Työsuhde on osa-aikainen ja vakituinen, työtunnit voidaan sopia oman käytettävyytesi mukaan.
Suurin osa työvuoroista painottuu pe-su akselille.
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sovitaan MaRaVa:n työehtosopimuksen pohjalta sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaan Jussi Reilin +358 50 525 9153 tai jussi.reilin@go-on.fi tai Maarit Halonen +358 44 084 5556 maarit.halonen@go-on.fi

Hae työtä

Burgerien valmistaja, Uusimaa Hyvinkää

Työsuhteen muoto: Vakituinen osa-aikainen

Hakuaika: 19.05.2023 – 04.06.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa tes, sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Jussi Reilin

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL, suorahakukonsultti +358 50 525 9153

jussi.reilin@go-on.fi