Buffetkokki, Hotel Levi Panorama

Buffetkokki, Hotel Levi Panorama

Kassiopeia Hotels & Restaurantsissa työskentelee yli 100 osaavaa hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista sekä useita kymmeniä sesonkityöntekijöitä. Meitä kaikkia yhdistää halu tarjota asiakkaillemme unohtumattomia hotellielämyksiä ja maistuvia ravintolakokemuksia.

Olemme vastuullinen ja vakaa työnantaja ja toimimme vuosikymmenen kokemuksella tarjoten hotelli- ja huoneistomajoitusta sekä ravintola- ja kokouspalveluja Levillä ja pääkaupunkiseudulla.

Levin tunturimaisemissa sijatsevat Hotel Levi Panorama ja Tapahtumakeskus Levi Summit sekä Hotel K5 Levi tarjoavat ainutlaatuiset puitteet sekä vapaa-ajan viettoon että kokousten, juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. Panoraman ravintola Okta tarjoaa maittavan aamiaisen ja ravintola Vetta raikkaita makuja Lapin luonnosta. Hotellista ja sen yhteydessä sijaitsevasta Tapahtumakeskus Levi Summitista löytyy upeat puitteet erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Kodikas ja tunnelmallinen Hotel K5 Levi sijaitsee puolestaan Levin tunturikylässä lyhyen kävelymatkan päässä tunturikylän palveluista, laskettelurinteistä ja Kätkätunturin ulkoilureiteistä.

Haaveiletko Lapin taianomaisesta tunnelmasta? Vielä ehdit tarttua tilaisuuteen – etsimme nyt uniikkeihin hotelleihin, Hotel Levi Panoramalle ja Hotel K5:lle, BUFFETKOKKEJA talvikaudeksi 23-24!

Etsimällämme kokilla on jo kokemusta buffetkokin tehtävistä. Buffetkokkina valmistat herkuista notkuvan buffetpöydän antimet. Työtehtäviisi kuuluu lounaan valmistuksen lisäksi työpisteiden siisteyden ylläpitäminen vuorossa sekä osaamisesi mukaan satunnaiset vuorot iltaisin AC-annosten parissa tai aamuisin aamupalan valmistuksessa.

Edellytämme tehtävässä oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, perus keittiö- ja salitaitoja sekä kokemusta buffetannosten valmistuksesta.

Työt alkavat heti loka-marraskuussa perehdytyksellä ja kestävät vähintään huhtikuun loppuun saakka. Työtunteja on tarjolla 112,5h/3vk.

Tarjoamme sinulle:

– Kokoaikaisen työsuhteen Lapin matkailusesongissa
– Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
– Asuntomahdollisuuden
– Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
– Mukavan tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä antaa Go Onin Pauli Riepula, puh:+358406116973, pauli.riepula@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään!

Hae työtä

Buffetkokki, Hotel Levi Panorama, Lappi Kittilä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 28.08.2023 – 24.09.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi