Buffet kokki, Joulu,Santa's Hotel Tunturi,Saarisel

Buffet kokki, Joulu,Santa's Hotel Tunturi,Saarisel

Saariselän palveluiden äärellä, mutta kuitenkin aivan Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä sijaitseva Santa’s Hotel Tunturi tarjoaa vierailleen Saariselän monipuoliset aktiviteetit, rajattomat ulkoilumahdollisuudet ja herkulliset ravintolaelämykset keskellä jylhiä maisemia. Lue lisää: https://santashotels.fi/hotellit/hotel-tunturi-saariselka/ 

Legendaarisen Santa’s Hotel Tunturin keittiö etsii tiimiinsä osaavia BUFFETKOKKEJA joulusesongille!

Tunturihotellissa hotelliasiakkaan aamu alkaa herkkuja notkuvasta aamiaisbuffetista ja päivä jatkuu monipuolisten, paikallisuutta henkivien herkkujen parissa hotellin useissa ravintoloissa. Tässä tehtävässä pääsetkin kokemaan sesonkityön osana ammattitaitoista tiimiä, ja valmistamaan tilauksen mukaisesti laadukkaista raaka-aineista maukkaita tuotteita buffetpöytiin.

Määräaikainen työsuhde alkaa 15.11.2023 ja kestää 31.12.2023 saakka. Asunto järjestyy kohtuullista korvausta vastaan kävelymatkan päässä työpaikalta. Vapaa-ajalla Saariselän palvelut ja mielettömät ulkoilumahdollisuudet aukeavat heti kotioveltasi!

Tässä työssä edellytetään kokemusta ja/tai koulutusta kokin työstä, hyvää paineensietokykyä ja valmiutta myös itsenäiseen työhön. Aito kiinnostus ruoanlaittoon ja kauniiden annosten valmistamiseen, huumorintajuinen tekemisen meininki ja yhteen hiileen puhaltaminen ovat etsimällemme kokille itsestäänselviä asioita.

Sinua odottaa:

– Kattava perehdytys

– Osaava ja huumorintajuinen työyhteisö

– Monipuoliset työtehtävät

– Go Onin tuki henkilöstöasioissa ja rahanarvoiset henkilöstöetumme

– Saariselän huikeat puitteet harrastamiseen.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi sivujemme kautta www.go-on.fi. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae paikkaa jo tänään.

Hae työtä

Buffet kokki, Joulu,Santa's Hotel Tunturi,Saarisel, Lappi Inari

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 01.09.2023 – 24.09.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi