Betonielementtityöntekijöitä SiriusPro Oy:lle

Betonielementtityöntekijöitä SiriusPro Oy:lle

SiriusPro Oy-Betoni-Sampo on keskisuomalainen betonielementtejä ja valmisbetoneja valmistava perheyritys. Vankka osaamisemme perustuu lähes 50 vuoden kokemukseen alalta. Toimitamme betonielementit ja valmisbetonit ammattitaidolla sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Lisätietoja meistä: https://www.siriuspro.fi/

Etsimme asiakkaallemme SiriusPro Oy:n Betoni-Sampolle

BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin elementtitehtaalle Jämsään.

Betonielementtityöntekijöiden työtehtäviin kuuluu muun muassa raudoitus, muottien kasaus, betonointi, eristystyöt ja pinnan teko. Työssä tarvitaan piirustusten lukutaitoa. Lisäksi odotamme hakijoilta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä motivaatiota oppia uutta. Eduksesi katsotaan aikaisempi työkokemus betonialalta, mutta se ei ole edellytys. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30.

Betoni-Sampolla pääset työskentelemään vakavaraisessa perheyrityksessä osana noin 20 tuotantotyöntekijän tiimiä. Työtä tehdään pääosin tehtaan ilmastoiduissa sisätiloissa, joten työolosuhteet ovat hyvät ympäri vuoden. Go On:n työntekijänä saat myös alusta asti käyttöösi Go On:n henkilöstöedut.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi Go On:n nettisivujen kautta mahdollisimman pian, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuajalla. Haku on avoinna sunnuntaihin 11.6.23 saakka. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä, ja työsuhde solmitaan Go On:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Miia-Titta Hanhivaara, 044 334 6315, miia-titta.hanhivaara@go-on.fi.

Hae työtä

Betonielementtityöntekijöitä SiriusPro Oy:lle, Keski-Suomi, Pirkanmaa Jyväskylä, Jämsä, Tampere

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 26.05.2023 – 11.06.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Miia-Titta Hanhivaara

HR-asiantuntija +358 44 334 6315

miia-titta.hanhivaara@go-on.fi