Betonielementtityöntekijöitä, Laukaan Betoni Oy

Betonielementtityöntekijöitä, Laukaan Betoni Oy

Etsimme BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ Jyväskylän Seppälänkankaalla ja Laukaassa sijaitseville Laukaan Betonin tehtaille.

”Laukaan Betoni Oy on betonirakentamisen vahva toimija. Laukaan Betoni toimittaa rakentajalle valmisbetonit, betonielementit, kunnallistekniikkatuotteet ja betoniraudoitteet. Elementtitehtaat sijaitsevat Jyväskylän Seppälänkankaalla ja Laukaan asemalla. Betonielementeissä Laukaan Betoni on vastuullinen toimija koko Suomen alueella”.

Työtehtävät pitävät sisällään betonielementtien valmistuksen eri työvaiheita. Tehtävän hoitaminen vaatii tarkkuutta sekä halua olla osana toimivaa tiimiä, jossa jokaisen työpanos on ensisijaisen tärkeä! Aiempi kokemus alalta on ehdottomasti eduksi, mutta avainasemassa ovat valmius fyysiseen työhön sekä työtä pelkäämätön asenne. Laukaan Betoni tarjoaa myös mahdollisuuden osaamisen syventämiseen ja vaihteleviin tehtäviin.

Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä sekä työsuhde solmitaan vuoden 2021 loppuun saakka, työhönsä sitoutuneella ja motivoituneella tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Jos koet olevasi etsimämme tekijä, toimithan ripeästi jättämällä hakemustietosi alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän Emmi Leppänen, 0443346292/ emmi.leppanen@go-on.fi

Hae työtä

Betonielementtityöntekijöitä, Laukaan Betoni Oy, Keski-Suomi Jyväskylä, Laukaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 08.06.2021 – 24.06.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: tes

Käsittelijä:

Emmi Leppänen

HR-asiantuntija, SHL +358 44 334 6292

emmi.leppanen@go-on.fi